Είναι τρελοί αυτοί οι Ηφαιστιώτες!

Οι προπονήσεις τελείωσαν, η προετοιμασία άρχισε!

Ο πρόλογος δεν είναι προϊόν ζέστης, άλλωστε οι θερμοκρασίες παλεύονται ακόμη. Αποτελεί πραγματικότητα για το παιδικό τμήμα του Ηφαίστου Περιστερίου, που μόλις ήχησε η σφυρίχτρα λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2017-’18, άνοιξε χωρίς χρονοτριβή το κεφάλαιο της επόμενης σεζόν!

Οι προπονήσεις ολοκληρώθηκαν την περασμένη Παρασκευή, οπότε και το τμήμα αναχώρησε για τη Λίμνη Πλαστήρα όπου πήρε μέρος σε ποδοσφαιρικό τουρνουά. Επέστρεψε με την κούπα, επικρατώντας ατο τελευταίο παιχνίδι με σκορ 4-1 του αντίστοιχου συγκροτήματος του Αστέρα Καρδίτσας και σκόρερς τους Κολοκώτσιο, Φράρο, Μαστροκώστα και Περιστέρη.

Και με την επιστροφή τους μπήκαν στο γυμναστήριο! Σε συνεργασία με τo Simetria Fitness, από τις 20 Ιουνίου έως τις 31 Ιουλίου, το παιδικό (Κ16) του Ηφαίστου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας, με 3 συγκεντρώσεις κάθε βδομάδα, στη μεγάλη αίθουσα του γυμναστηρίου.

 

Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα Ηφαιστος Περιστερίου, που μας εμπιστεύεστε την προετοιμασία της ομάδας ποδοσφαίρου του παιδικού τμήματος!!

Posted by Simetria Fitness on Wednesday, June 20, 2018

 

Θα ακολουθήσει επιτόπιο ρεπορτάζ τις αμέσως επόμενες ημέρες…

Leave a Reply