Είναι άβολο, ευτυχώς τελειώνει!

Το έχουμε πει πολλές φορές γι’ αυτή την ομάδα και δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε, τουλάχιστον όχι νωρίτερα απ’ όσους της κουνάνε το δάκτυλο για τα σκορ των αγώνων της, απαιτώντας να παίζει ποδόσφαιρο μόνο τα 20-30 λεπτά από τα 90 της συνολικής διάρκειας.

(Προφανώς τα υπόλοιπα 60 θα μπορεί ανενόχλητα να γελοιοποιεί άθλημα και αντίπαλο αλλάζοντας πασούλες ή πετώντας την μπάλα στην εξέδρα για να κυλήσει ο χρόνος).

Ναι, είναι άβολο, αυτό που συμβαίνει, απόρροια μιας εντελώς στρεβλής κατάστασης που έφερε τα συγκεκριμένα κορίτσια να αγωνίζονται στη Β’ εθνική κατηγορία, με χαώδη πολλές φορές διαφορά δυναμικότητας από τους αντιπάλους της, αλλά ευτυχώς τελειώνει. Μία αγωνιστική έμεινε και επιστρέφουν και τυπικά εκεί που ανήκουν.

Το μεσημέρι του Σαββάτου οι Νέες Ατρομήτου επικράτησαν με 14-0 των Αμαζόνων Κορινθίας, με το σκορ να είναι στο 8-0 αρκετά πριν το σφύριγμα της λήξης του πρώτου μέρους και τις φιλοξενούμενες να “αρνούνται” να… παρκάρουν το πούλμαν της αποστολής μπροστά από την εστία τους, αλλά να διεκδικούν και αυτές τις δικές τους ποδοσφαιρικές στιγμές (αδιαφορώντας για την έκταση του σκορ) με την αμυντική γραμμή ανεβασμένη στα 20 μέτρα από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής.

Σκόρερς: 21′, 36′, 52′ και 57′ Γατούδη, 5′ και 29′ Γιούσια, 7′ και 75′ Μπριάνα, 38′ και 70′ Στεροπούλου, 19′ Βέρρα, 33′ Σαμιου, 55′ Αυδίκου, 65′ Κριεζή / –

Διαιτητής: Στεφανοπούλου. Βοηθοί: Παπουτσή, Λώνη.

ΝΕΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ: Ψυρρή, Κριεζή, Στεροπούλου, Αποστόλου, Ταμβάκη, Βλασσοπούλου (56′ Κουτσού), Μπριάνα, Βέρρα (46′ Αυδίκου), Ρόκομα (20′ λ.τρ. Σαμιου), Γατούδη, Γιούσια.



Leave a Reply