“Διπλό” του Ηφαίστου στο Νταμάρι (1-2)

Με προσήλωση στις απαιτήσεις της αναμέτρησης, συγκέντρωση μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και την τύχη που αναζητούν και συνήθως έχουν στο πλευρό τους οι τολμηροί, οι Παίδες του Ηφαίστου Περιστερίου έφυγαν με το “διπλό” στις αποσκευές τους από το Νταμάρι, κόντρα στο δεύτερο τμήμα Παίδων του Ατρομήτου Αθ.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Καριώτη έκαναν όλα -ή σχεδόν όλα- όσα έπρεπε για να επιτρέψουν στους γηπεδούχους να δώσουν το συνηθισμένο τους υψηλό τέμπο στο παιχνίδι και παρ’ ότι ισοφαρίστηκαν στο 54′, κατάφεραν τρία λεπτά πριν την εκπνοή της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού να ξαναπάρουν κεφάλι στο σκορ και να το διατηρήσουν ως το τέλος.

Στην αντίπερα όχθη, οι παίκτες του “αστεριού” έμειναν κάτω από τον μέσο όρο τους σε καθαρές ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία και αφού δεν κατάφεραν να μεταφράσουν την κατοχή μπάλας και πρωτοβουλία των κινήσεων στο χορτάρι σε γκολ, “γεύτηκαν” την πρώτη τους ήττα στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Σκόρερς: 54′ Γεωργόπουλος / 13′ Μαστροκώστας. 67′ Κολοκώτσιος.

Διαιτητής: Αρβανίτης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. (2): Τασόπουλος, Βλαχόπουλος (36′ Μπρόγκι), Γκίτσας (40′ Δάλλας), Αποστόλου (50′ Τσαγκαράκης), Δεσύπρης (36′ Σάρρας), Νησίριος, Αντωνίου, Γεωργόπουλος, Πάντος, Λάμπρου, Τσιονάκας.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ Π.: Βακράς (40′ Τσέκερης), Στασινόπουλος (36′ Φράρος), Περιστέρης (10′ Τζαβάρας), Σίνα, Φράγκος, Πετράς, Ιακώβου (57′ Καρβουνιάρης), Βλαχιώτης, Μαστροκώστας, Κολοκώτσιος, Κακουλίδης.

Leave a Reply