Διπλή ενίσχυση για τις Γυναίκες Περ.

Δύο νέα πρόσωπα ήρθαν να προστεθούν στο έμψυχο δυναμικό των Γυναικών Περιστερίου και να ενισχύσουν τις αγωνιστικές τους προσπάθειες στην Γ’ εθνική κατηγορία Γυναικών.

Πρόκειται για τις αδερφές Παναγιωτοπούλου, τη Σοφία και τη Μαριάννα, δίδυμες που συμπληρώνουν 9 χρόνια ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο μόλις στα 19 τους χρόνια και προέρχονται από τις Απολλωνίδες Ερέτριας.

Συγκεκριμένα ξεκίνησαν από την ποδοσφαιρική Ακαδημία του Αμφιάραου στον Κάλαμο, όπου για τέσσερα χρόνια έπαιξαν σε τμήματα με αγόρια και την τελευταία χρονιά δημιουργήθηκε γυναικεία ομάδα με πολύ σύντομο βίο. Στα 15 τους μετακινήθηκαν στον ΠΑΣ Ωρωπού και δύο χρόνια αργότερα στις Απολλωνίδες Ερέτριας , με τις οποίες είχαν την εμπειρία της συμμετοχής σε Γ’ και Β’ εθνική.

Είμαι πολύ ικανοποιημένη για την ευκαιρία που μου δίνεται στις Γυναίκες Περιστερίου και θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του συλλόγου” ήταν τα πρώτα λόγια της Σοφίας, “Είμαι έτοιμη να τα δώσω όλα για να πετύχουμε τους στόχους μας, συλλογικούς και ατομικούς” συμπλήρωσε η Μαριάννα.

Η Πρόεδρος του συλλόγου, Στέλλα Μουζάκη τις καλωσόρισε στην ομάδα, τους ευχήθηκε πολλές επιτυχίες, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τη διοίκηση στις Απολλωνίδες Ερέτριας για την παραχώρηση των παικτριών.



Leave a Reply