Διακοπή ζητούν με επιστολή 11/22

Την διακοπή του πρωταθλήματος της Α’ εθνικής κατηγορίας γυναικών, για μία σειρά από λόγους που παραθέτουν στην επιστολή τους προς τους αρμόδιους φορείς, ζητούν 11 από τις 22 συνολικά ομάδες που παίρνουν μέρος στη διοργάνωση.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Προφανώς και οι λόγοι είναι υπαρκτοί και οι ανησυχίες βάσιμες. Ωστόσο όλα τα παραπάνω ήταν γνωστά από την πρώτη στιγμή και η ταλαιπωρία των rapid tests και οι Πανελλήνιες Εξετάσεις και δεν προέκυψαν χθες ή προχθές.

Το δε θέμα σεβασμού των υγειονομικών πρωτοκόλλων είναι θέμα των ίδιων των συλλόγων και είναι αστείο να διατρανώνουν την απροθυμία τους να τα εφαρμόσουν!

Οι ομάδες κακώς δέχθηκαν να ξεκινήσει αυτό το πρωτάθλημα, ιδιαίτερα μετά την ελλειπέστατη από πλευράς χρόνου προετοιμασία, αλλά εφ’ όσον ξεκίνησαν είναι πλέον αργά για δάκρυα και να διαπιστώνουμε τα αυτονόητα 4 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Όταν μάλιστα δεν αποδεικνύεται εφικτό να συμφωνήσουν στο περιεχόμενό της το σύνολο των διαγωνιζομένων συλλόγων και οι 8 από τους 11 (και όχι 14) που φαίνεται ότι τελικά την υπογράφουν είναι οι ομάδες που με τον τρέχοντα βαθμολογικό πίνακα υποβιβάζονται, το αίτημα αποδυναμώνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό…

  • Πλήρη άγνοια εκδήλωσε σε social media η προπονήτρια του Εργοτέλη που φέρεται να υπογράφει την ανακοίνωση:

Καλά σοβαρά τώρα;

Να βγει επίσημα ο “κύριος” που πήρε τέτοια πρωτοβουλία να χρησιμοποιήσει σήματα ομάδων οι οποίες απλά δεν γνώριζαν τίποτα κ δεν συνενεσαν πουθενα να αποσύρει την συγκεκριμένη επιστολή για την οποία σχεδόν κανείς δεν γνώριζε….

Όποιος έγραψε αυτήν την επιστολή για εμένα τουλάχιστον κρίνεται επικυνδυνος….

Περιμένω από τους παράγοντες (που έχουν ματώσει κ πραγματικά τους ενδειαφερει ο χώρος αυτόςκ το αυριο) να πάρουν άμεσα θέση στο θέατρο του παραλόγου κ να δικασουν δημόσια τους οποιους “κύριους”έπραξαν χωρίς καν να ενημερώσουν κανέναν……

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΑ…..”.

  • Ανακοίνωση εξέδωσε και η Αγία Παρασκευή που φέρεται να έχει συνυπογράψει την επιστολή, αλλά επίσης διαχωρίζει τη θέση της:Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ο. Αγίας Παρασκευής δεν συμφωνούμε με την επιστολή που αναρτήθηκε (14/5/2021).

    Τηρούμε το πρωτόκολλο covid-19 εξ αρχής και κάνουμε ότι μπορούμε για να διασφαλίσουμε την υγεία των παικτριών μας, γιατι αφορά την υγεία όλων μας.

    Αγωνιούμε σε κάθε προπόνηση , καθώς

    και για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, όπως πιστεύουμε και οι περισσότερες ομάδες. .

    Σεβόμαστε την προσπάθεια κάθε ομάδας.

    Ωστόσο για οικονομικούς και περισσότερο για ηθικούς λόγους (Αθλήτριες), δεδομένου δε ότι βρισκόμαστε προς το τέλος των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων.

    ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ με την αναβολή του πρωταθλήματος Α΄Εθνικης γυναικών και των προπονήσεων της ομάδας μας”.

  • Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και η Ολυμπιάδα Υμηττού και διαφοροποιείται:

Leave a Reply