Διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα

Ειδήσεις από το Εβδομαδιαίο Ενημερωτικό δελτίο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, που εκδόθηκε την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου:

  • Κλήση σε απολογία δέχθηκε ο τεχνικός του Ηφαίστου Περιστερίου, Θόδωρος Τρανός, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι Νέων, Α.Ο. Περιστερίου – Ηφαίστου Π.

Όπως γράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής κ. Θώμογλου, <στο 45ο λεπτό της αναμέτρησης, απομάκρυνα από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας “Ήφαιστος”, τον προπονητή κ. Τρανό Θ. διότι έπειτα από επανειλημμένες συστάσεις μου, ο ίδιος συνέχισε να διαμαρτύρεται έντονα προς το πρόσωπό μου, λέγοντας “Οφσάιντ ρε Ρεφ”>.

Ο κ. Τρανός θα πρέπει να απολογηθεί εγγράφως μέχρι την Τρίτη 19/12 και ώρα 2 μετά το μεσημέρι.

  • Στον δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος Νέων δεν θα συνεχίσει η ομάδα Θύελλα Περιστερίου.

Στον δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος Παίδων, θα συμμετάσχουν στους ομίλους των λιγότερο ισχυρών, η ομάδα της Θύελλας Περιστερίου και η 2η ομάδα της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου.

  • Σε περίπτωση αναβολής ή διακοπής, για οποιοδήποτε λόγο, αγώνα Νέων ή Παίδων, το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Δεκεμβρίου, τότε το παιχνίδι θα διεξαχθεί ή θα συνεχιστεί την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, χωρίς άλλη ενημέρωση.
  • Σε οποιαδήποτε περίπτωση ισοβαθμίας στα Πρωταθλήματα Νέων και Παίδων, πρώτο κριτήριο για την κατάληψη της καλύτερης θέσης, είναι το μεταξύ των ισοβαθμούντων ομάδων, αγωνιστικό αποτέλεσμα. Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα διενεργείται κλήρωση από την Επιτροπή.
  • Πρόεδρος της Επιτροπής Υποδομής ορίστηκε ο Αθανάσιος Παπαμανώλης.
  • Τα πρωταθλήματα θα διακοπούν τις ημέρες των εορτών των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ και της ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ (23-24/12 και 30-31/12) και θα αρχίσουν πάλι το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 6-7/1/2018. (Αγώνες Α΄, Β΄, Γ΄ Κατηγορίας και αγώνες του 2ου γύρου των ΝΕΩΝ).

    Οι μόνοι αγώνες που θα διεξαχθούν στη διάρκεια των εορτών, θα είναι αυτοί του ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, που θα διεξαχθεί στις 27, 28, 29 & 30/12/2017.

Leave a Reply