Δεύτερες σκέψεις για τις ηλικίες!

Κι όμως γυρίζει! Δεν μιλάμε ακόμη για συνθήκες ανατροπής των δυσμενών για τις Ακαδημίες σχεδίων αναπροσαρμογής των ηλικιών των αναπτυξιακών κλιμακίων, ωστόσο για πρώτη φορά τα τελευταία εικοσιτετράωρα φαίνεται ότι οι φωνές της λογικής κερδίζουν έδαφος στους κόλπους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας!

Η πολυαναμενόμενη απόφαση της Ομοσπονδίας για την μετατροπή των κλιμακίων σε Κ19, Κ17, Κ15, Κ13, Κ11 και Κ9, την οποία είχε ουσιαστικά προαναγγείλει η ΕΠΣΑ, σε μια προσπάθεια να προετοιμάσει τα σωματεία – μέλη της, φαίνεται ότι συναντά έντονες αντιδράσεις από τους ερασιτεχνικούς συλλόγους και πλέον στον κύκλο των κάθετων και αμετάπειστων υμνητών της γίνονται δεύτερες σκέψεις.

Έως την Παρασκευή -λογικά πάντα- θα έχουμε απόφαση, ωστόσο το σενάριο να παραμείνουμε στα Κ18, Κ16, Κ14, Κ12, Κ10 και Κ8, με τους καθιερωμένους ηλικιακούς προβιβασμούς δεν είναι πλέον ξεγραμμένο! Θα επιμείνουμε ότι δεν υπάρχουν ακόμη συνθήκες ανατροπής των δεδομένων, αλλά σίγουρα υπάρχουν και πλέον διατυπώνονται, δεύτερες σκέψεις…

Leave a Reply