Δεν είχαν τύχη, αλλά είναι το μέλλον!

Η ισοπαλία θα ήταν το ελάχιστο βάσει αγωνιστικής εικόνας και ίσως το δικαιότερο αποτέλεσμα της αναμέτρησης των γυναικών, Ατρομήτου Αθηνών και Τρικάλων 2011, αν και ο περιστεριώτικος σύλλογος είχε πιο καθαρές ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα στο σκορ και να βάλει βάσεις για τη νίκη.

Ωστόσο η Τύχη αποφάσισε διαφορετικά και πρόσφερε το τρίποντο στις φιλοξενούμενες μ’ ένα γκολ της Σάλομον στο 74ο λεπτό και την τερματοφύλακα Χαρακοπούλου να αρνείται δις στον εναπομείναντα χρόνο την παραβίαση της εστίας της και την ισοφάριση.

Κι όλα αυτά για τον Ατρόμητο των έξι απουσιών (απέναντι στα Τρίκαλα της τρίτης θέσης και των τεσσάρων ξένων παικτριών), που δικαιολογημένα κέρδισε το παρατεταμένο χειροκρότημα αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.: Γιαννακούλη, Γιούσια, Συρμή, Αργυριάδη, Κριεμπάρδη, Βλασσοπούλου, Παθιακάκη, Κριεζή, Σάλκουνιτς, Παπαθεοδώρου, Κατσάνου (Γεωργοπούλου).

ΤΡΙΚΑΛΑ 2011: Χαρακοπουλου,Τροχούτσου, Γεραγόρη, Χύμα, Ayers, Σούντερλουντ, Βαΐτση, Μπαρμπόσα, Αλεξίου, Γιαννούλα, Σάλομον (Τσιάρα, Τσιακνάκη, Αργύρη, Τσιάντα).

Πεπεισμένη ότι τα κορίτσια της άξιζαν κάτι καλύτερο, αλλά ρεαλίστρια ως προς τα πραγματικά pregame δεδομένα της αναμέτρησης, η τεχνικός του Ατρομήτου, Καλομοίρα Κοντομίχη, υπογράμμισε:

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα η ομάδα μας, στην αναμέτρηση με τα ισχυρά Τρίκαλα .παρά την ήττα με 1-0. Σ’ ένα ακόμα παιχνίδι οι απουσίες ήταν πολλές με τις Τράγου Καλδή, Γατούδη, Φυτίλη, Στεροπούλου, Ξυλαρδιστού να μην είναι σε θέση να αγωνιστούν και τις Κατσάνου, Παθιακάκη στην πρώτη τους παρουσία στη βασική ενδεκάδα να επιβεβαιώνουν τη δουλειά που γίνεται στο σύλλογο.

Οι απουσίες ήταν τόσες και τέτοιες που μας ανάγκασαν για άλλη μια φορά να κάνουμε αλλαγές σε πρόσωπα και θέσεις, με τα κορίτσια να αντιμετωπίζουν τη κατάσταση με πειθαρχία και σοβαρότητα, παρά το νεαρό της ηλικίας τους.

Η ομάδα δημιούργησε και έχασε αρκετές καθαρές ευκαιρίες, με τις Παπαθεοδωρου, Γιούσια, Σάλκουνιτς και Αργυριάδη, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο και συνδιαστικό ποδόσφαιρο. Η αντίπαλη ομάδα εκτός από το τέρμα που πέτυχε σε μια στιγμή αδράνειας της αμυντικής μας γραμμής, είχε μια καλή ευκαιρία στα πρώτα λεπτά του αγώνα και στη συνέχεια προσπαθούσε μόνο με στατικές φάσεις, τις οποίες η ομάδα αντιμετώπισε σωστά με τη συμβολή της τερματοφύλακας Γιαννακουλη.

Κρατάμε μόνο τα θετικά και συνεχίζουμε τη δουλειά. πιστοί πάντα στο πλάνο και το όραμα μας”.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Άρης – Εργοτέλης 5-0

Πανσερραϊκή – ΑΕΛ 64 1-3

Προοδευτική Περ. – Οδ. Γλυφάδας 0-0

Αγία Παρασκεή – Ελπίδες Καρδίτσας 0-1

ΡΕΠΟ: ΠΑΟΚ

Η επόμενη αγωνιστική:

ΑΕΛ 64 – Οδ. Γλυφάδας

Τρίκαλα 2011 – Πανσερραϊκή

Εργοτέλης – Προοδευτική Περ.

Ελπίδες Καρδίτσας – Ατρόμητος Αθ.

ΠΑΟΚ – Άρης

ΡΕΠΟ: Αγία Παρασκευή

Leave a Reply