“Δένουν” οι νέοι έως την αφετηρία

Η γρήγορη ενσωμάτωση και προσαρμογή των νέων προσώπων στα αγωνιστικά τμήματα Κ16 των Αγίου Ιεροθέου και Α.Ο. Περιστερίου, είναι η προτεραιότητα των τεχνικών τους, Νικήτα Κατσίπη και Σάκη Αναστασόπουλου αντίστοιχα και η φιλική αναμέτρηση το μεσημέρι του Σαββάτου ήταν ένα ακόμη βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Για τους παίκτες του “Αγίου” ήταν το δεύτερο φιλικό παιχνίδι μετά την έναρξη της προετοιμασίας τους (προηγήθηκε εκείνο με τον Ήφαιστο το περασμένο Σαββατοκύριακο), ενώ γι’ αυτούς του Ομίλου μόλις το πρώτο, αφού μπήκαν σε προπονητικό πρόγραμμα τη Δευτέρα (3/9).

Με τον Άγιο Ιερόθεο ξεκίνησαν οι Σιαραβας, Τσέλα, Δαλαμάγκας, Φωτεινός, Ζακυνθινός, Μήτσης, Τσέας Β., Χαραμής, Αμασιάδης Λ., Καρακασίλης, Αμασιάδης Χ., ενώ έπαιξαν και οι Μαρίνος, Ντούρο, Γκαργκάσουλας, Μαχαίρας, Κοντοκώστας, Τσέας Π., Χατζηιωάννου, Λουκάς, Παππάς, Βουγιατζής.

Για τον Α.Ο.Περιστερίου ξεκίνησαν οι Πύλιος, Δουλής, Μητρόπουλος, Μάσαμπ, Παππάς, Παπαχριστοδούλου, Κεχαγιάς, Μπαρδάκης, Κατσίκης, Μπρκόβιτς, Τσακλάνος και στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Πλευρίτης, Δημητρόπουλος, Λυμπέρης, Ιωσήφ, Κοριώζος, Παπαδάτος, Βουδούρης, Παντελής.

Leave a Reply