Γ. Παλιούρας: Είναι φιλαράκι μου!

Οι αναμετρήσεις Ηρακλή και Ηφαίστου, Ηφαίστου και Ηρακλή, έχουν πάντα μία ιδιαίτερη αίγλη, χωρίς κατ΄ανάγκην αυτό να μεταφράζεται σε εντάσεις στην εξέδρα, όπως δυστυχώς παλαιότερα γινόταν.

Τα τελευταία χρόνια, με κοινές προσπάθειες των δύο συλλόγων, τα πράγματα είναι αρκετά καλύτερα, ανεξαρτήτως του ηλικιακού κλιμακίου που βρίσκεται στο χορτάρι.

Με φόντο το σαββατιάτικο ντέρμπι των Κ16, που θα διεξαχθεί στις 8 το βράδυ στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας, ο αρχηγός της ομάδας του Ηρακλή, Γιώργος Παλιούρας, έστειλε το δικό του, ξεκάθαρο και χωρίς μισόλογα, μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, μέσα από το επίσημο γκρουπ του Ηρακλή σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε και θα καταλάβετε:

Το Σάββατο το τμήμα Κ – 16 δίνει έναν σημαντικό αγώνα, που δεν θα είναι και ο τελευταίος. Σας θέλουμε όλους κοντά να στηρίξετε την προσπάθεια μας, την προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών.

Δεν θέλουμε να ξεχνάτε εσείς οι γονείς και όποιος φίλος μας έρθει στο γήπεδο, ότι είναι απλά ένας ποδοσφαιρικός αγώνας και ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα στο γήπεδο με τον αντίπαλο παίκτη του ΗΦΑΙΣΤΟΥ, που πιθανόν να είμαστε και συμμαθητές.
Με αυτόν τον αντίπαλο παίκτη θα βγω το βράδυ για σουβλάκια και δεν θέλω να ξέρει ότι οι φίλοι μου είναι αυτοί που τον αποδοκίμασαν στον μεταξύ μας αγώνα.

Σας περιμένουμε όλους και ας κερδίσει επιτέλους και μια φορά το ποδόσφαιρο.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ”.

Μπράβο ρε μάγκα…

Leave a Reply