Γυναικείο: Την Τετάρτη η απόφαση

Στάση αναμονής στο γυναικείο ποδόσφαιρο, αφού η απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είναι αυτή που θα κρίνει το μέλλον των τρεχουσών διοργανώσεων.

Οι πληροφορίες από το Πάρκο Γουδή λένε ότι σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είναι γνωστές οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με το πλάνο σταδιακής επανόδου στην κανονικότητα, πριν ληφθούν οι όποιες αποφάσεις, οπότε αυτές τοποθετούνται χρονικά το μεσημέρι της Τετάρτης οπότε και θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδιας.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε φημολογία ότι οι ομάδες της Α’ εθνικής κατηγορίας προσανατολίζονταν να ζητήσουν από την διοργανώτρια Αρχή την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, την εκπροσώπηση στην Ευρώπη από την ομάδα του ΠΑΟΚ (αδιαφιλονίκητη πρωταθλήτρια) και τον μη υποβιβασμό ομάδων (αναδιάρθρωση;).

Σε επικοινωνία μας με τον Γυναικείο Ατρόμητο δεν επιβεβαιώθηκε η σχετική πληροφορία και δηλώνουν ότι περιμένουν τις αποφάσεις της ΕΠΟ, εκτιμώντας ότι είναι η καθ’ ύλην αρμόδια να αποφασίσει και βεβαίως να αναλάβει την ευθύνη των αποφάσεών της…

Leave a Reply