Γυναικάρες για φίλημα!

Τι κι αν η συμμετρία και ο ορθολογισμός δεν ευδοκιμούσαν… Τι κι αν το έξυπνο πλασέ της Μίχου σταμάτησε στη ρίζα της κάθετης δοκού… Τι κι αν κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν… Οι Γυναίκες Περιστερίου βρήκαν (γιατί έχουν) τα αποθέματα ψυχής να ανατρέψουν πλήρως τα εις βάρος τους δεδομένα και να κάνουν το 2/2 κόντρα στην αξιόμαχη ομάδα Κωακός Φιλινος της Κω.

Μπορεί η συλλογή εμπειριών και το χτίσιμο ποδοσφαιρικού χαρακτήρα να είναι προτεραιότητα για αυτή την ομάδα (με αυτόν τον τόσο μικρό ηλικιακό μέσο όρο), ωστόσο αυτό ξεκάθαρα δεν αρκεί στις μικρές του Περιστερίου που έμαθαν να μάχονται μέχρι το τελευταίο σφύριγμα κόντρα σε πολύ εμπειρότερες και μεγαλύτερες αντιπάλους.

Με αυτό το τρίποντο οι Γυναίκες Περιστερίου έφτασαν στους 10 βαθμούς και βρίσκονται σταθερά στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 9ου ομίλου της Γ’ κατηγορίας γυναικών.

Σκόρερς: 61′ Καρανάσιου, 77′ Μαυράκη / 53′ Καραμπίνη.

Διαιτητής: Φωτάκος. Βοηθοί: Αθανασόπουλος, Αργυριάδης.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΕΡ.: Αλογογιάννη, Γούλα (46′ Ταμπάκη), Μητσάκη, Φαλαϊνά (46′ Κωνσταντακοπούλου), Κανελλοπούλου, Καριαμπά (82′ Μουντράκη), Μαυράκη (82′ Πάλλη), Καρανάσιου, Μίχου (80′ Γκούνα), Χρυσίδη, Παπαθανάκου.








Leave a Reply