Γυναίκες Περιστερίου – ΑΕΚ 0-1

Ήταν υποψιασμένη η αποστολή της ΑΕΚ. , αλλά δεν το περίμενε και τόσο δύσκολο να φύγει από τη Χωράφα με το τρίποντο (0-1).

Οι Γυναίκες Περιστερίου με σωστή αμυντική τακτική και πίεση μόνο στο δικό τους μισό, έκλεισαν τους διαδρόμους και δεν επέτρεψαν τη δημιουργία πολύ μεγάλων φάσεων στην περιοχή της Τσελεπίδου.

Μια στημένη μπάλα όμως λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας”ξεκλείδωσε” το παιχνίδι για την ‘Ενωση και δεν ετυχε απάντησης από τις γηπεδούχες, που έμειναν με τις θετικές εντυπώσεις.

Σκόρερς: – / 67′ Μοσχοφίδου.

Διαιτητής: Καρανικολάου. Βοηθοί: Βογιατζή, Δαγρέ.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΕΡ.: Τσελεπίδου, Αντωνίου, Κωνσταντινίδη, Τσακοπιάκου, Τσιρογιάννη, Κανελλοπούλου (83′ Σταυροπούλου), Μαυράκη (83′ Καριαμπα), Καμπόλη, Λίκα, Αυδίκου, Καρανάσιου (72′ Δροσινού).

ΑΕΚ: Μεθενίτη, Κολοκάθη, Πολυμενοπούλου (85′ Μουντανάρη), Τσιμπουκάκη, Ματζανα, Αμουργη, Μοσχοφίδου, Μπερτσια, Βαξεβάνη (46′ Πολλού), Βασιλακοπούλου (70′ Ευσταθιάδου), Τικοπούλου (78′ Πλεξίδα).

Οι δηλώσεις μετά το παιχνίδι της προέδρου των Γυναικών Περιστερίου, Στέλλας Μουζάκη και το προπονητή της ΑΕΚ, Χρήστου Χριστόπουλου βρίσκονται ΕΔΩ

 

Leave a Reply