Γυναίκες: Ημερίδα στη Χρυσούπολη

Αφιερωμένο στις Νέες Ατρομήτου και τις Γυναίκες Περιστερίου ήταν το απόγευμα του Σαββάτου, στο γήπεδο Χρυσούπολης, με σειρά φιλικών αγώνων που ολοκληρώθηκαν λίγο πριν τις 9 το βράδυ.

Σε ντέρμπι Α’ εθνικής, όπως άλλωστε αναμενόταν, εξελίχθηκε η φιλική αναμέτρηση Νέες Ατρομήτου – Οδυσσέας Γλυφάδας, που το μόνο που δεν προσέφερε ήταν γκολ (0-0)!

Καλύτερες οι Νέες στο πρώτο μέρος, περισσότερο ισορροπημένη η επανάληψη στη διάρκεια της οποίας οι φιλοξενούμενες είχαν δοκάρι με την Κοσσόβα. Το τελικό 0-0 χαρακτηρίζεται δίκαιο

Η Καλομοίρα Κοντομίχη χρησιμοποίησε τις Ψυρρή, Κριεζή, Στεροπούλου, Αργυριάδη, Βέρρα, Βλασσοπούλου, Φυτίλη, Ρόκομα, Παπαθεοδώρου, Γατούδη, Γιούσια, Μπριάνα, Κοπελου, Κριεμπάρδη, Γεωργοπούλου.

Από την εξέδδρα παρακολούθησε τις προσπάθειες των συμπαικτριών της, η αρχηγός του συλλόγου, Μαίρη Τράγου, διανύοντας καλώς εχόντων των πραγμάτων την τελευταία φάση της αποθεραπείας της.

Το νικηφόρο σερί των φιλικών αγώνων της προετοιμασίας συνέχισαν οι Γυναίκες Περιστερίου που επιβλήθηκαν με σκορ 5-1 του ΑΣ Ποντίων Δραπετσώνας.

Σκόρερς της αναμέτρησης οι Αποστόλου Β., Αυδίκου, Αχμάντ, Κωνσταντινίδη, Σαμiου.

Έπαιξαν οι Κυριακιδου, Καμπόλη, Μπάρτζα, Αποστόλου Δ., Αποστόλου Β., Σκάγκου, Κατσιπάνου, Σαμίου, Παπακώστα, Αχμάντ, Αυδίκου, Κολοκοτρώνη, Τσακοπιάκου, Μπραϊμάκου, Τσελεπίδου, Κωνσταντινίδη, Μαυράκη, Δροσινού, Κανελλοπούλου, Αντωνίου.

Και τα δύο παιχνίδια παρακολούθησε η ομοσπονδιακός τεχνικός Νεανίδων, Κορασίδων, Κατερίνα Φαλιδά.

Νωρίτερα όλων αγωνίστηκε η Κ13 από τις Νέες Ατρομήτου, που ηττήθηκε από τα συνομήλικα αγόρια της Θύελλας Περιστερίου, με σκορ 3-1 και σκόρερ την Καρανάσιου.

Αγωνίστηκαν οι Κρασσά, Μουγιάκου, Φαλαϊνά, Πασκαλη, Καρανάσιου, Σαμαρτζή, Λύκκα, Ταμπάκη, Θεολόγη, Γούλα, Λαγογιάννη, Κλεάνθη, Τσιρογιαννη.

Leave a Reply