Γνωριζόμαστε με τις Νέες Ατρομήτου περιμένοντας να τις ξαναδούμε (Νο2)

Οι Νέες Ατρομήτου μένουν σπίτι. Ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας και δεν σταματούν να ονειρεύονται με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα την επόμενη ημέρα, μετά τη μεγάλη νίκη της ανθρωπότητας και τον τερματισμό της διεθνούς καραντίνας.

Πάμε να τις γνωρίσουμε καλύτερα, όσο παρατείνεται η προσμονή μας να τις παρακολουθήσουμε ξανά από κοντά. Το δεύτερο μέρος του αφιερώματος είναι εδώ.

Ονομάζομαι Χαρά Αντωνίου. Γεννήθηκα στις 4 Μαρτίου του 2006 και όπως και οι περισσότερες συμπαίκτριές μου ξεκίνησα το ποδόσφαιρο σε Ακαδημία με αγόρια, σε ηλικία 9 χρόνων. Μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο και παρακολουθώ αρκετά συχνά αγώνες στην τηλεόραση, όπως βεβαίως και τη γυναικεία ομάδα που αγωνίζεται στην Α’ εθνική κατηγορία.

Είμαι πολύ ικανοποιημένη στις Νέες Ατρομήτου και βεβαίως θα συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο, παράλληλα με τις όποιες εκπαιδευτικές υποχρεώσεις μου. Στόχος μου είναι η εισαγωγή σε Ανώτατη Σχολή, χωρίς να μπορώ ακόμη να πω ότι έχω αποφασίσει οριστικά την κατεύθυνση.

Είμαι η Δώρα Αποστόλου. Γεννήθηκα στις 2 Μαΐου του 2004 και δεν είχα πολλές σχέσεις με το ποδόσφαιρο πριν από τα 14 μου χρόνια.

Τότε, πριν από δύο χρόνια δηλαδή, ξεκίνησε η συχνή επαφή με το άθλημα, με την ένταξή μου στις Νέες Ατρομήτου.

Θα ήθελα να δω το γυναικείο ποδόσφαιρο να αναπτύσσεται και συνολικά κερδίζοντας διεθνώς την αναγνώριση, αλλά και σε εθνικό επίπεδο να έχει τη βοήθεια και προβολή που πρέπει, όσος καιρός κι αν χρειαστεί να περάσει, είτε είμαι ακόμη μέρος του, είτε όχι.

Θέλω να σπουδάσω Νομική, αλλά αυτό δεν θα με απομακρύνει από τον αθλητισμό”.

Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Παπακώστα και είμαι 16 ετών. Συγκεκριμένα, γεννήθηκα στις 8 Ιανουαρίου του 2004 και παίζω ποδόσφαιρο τα τελευταία πέντε χρόνια. Η συστηματική ενασχόληση ξεκίνησε και συνεχίζεται μέσα από την οικογένεια του Ατρομήτου. Αγωνίζομαι στις Νέες Ατρομήτου και το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής κατηγορίας.

Θέλω να καταφέρω στο μέλλον να αγωνιστώ με το εθνόσημο σε επίπεδο γυναικών και -γιατί όχι;- να εκπροσωπήσω τη χώρα μου ακόμη και σε κάποια εθνική διοργάνωση του εξωτερικού.

Στον τομέα της εκπαίδευσης στοχεύω σε σπουδές στη Γυμναστική Ακαδημία.

Τις Νέες Ατρομήτου υποστηρίζει η επιχείρηση ΑρτοΖαχαροπλαστικής – Catering “ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ” του Γιώργου Κουφόπουλου.

Ο κ. Κουφόπουλος στηρίζει έμπρακτα τα γυναικεία τμήματα του Ατρομήτου, ενώ μετέχει και ως Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. στις Νέες Ατρομήτου



Ονομάζομαι Ιακωβίνα Αυδίκου. Είμαι 13,5 ετών και στο τέλος της σεζόν θα έχω συμπληρώσει τρία χρόνια στις Νέες Ατρομήτου και στο ποδόσφαιρο. Εδώ ξεκίνησα και εδώ συνεχίζω, έχοντας ως μελλοντικό στόχο να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο, είτε στην Ελλάδα -αν και τα βήματα προόδου είναι εξαιρετικά αργά- είτε στο εξωτερικό.

Ξέρω ότι χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά, αλλά ξέρω επίσης ότι έχω τη θέληση για να κάνω όσα απαιτούνται, παράλληλα με τις όποιες εκπαιδευτικές υποχρεώσεις προστεθούν στο πρόγραμμα.

Μ’ ενδιαφέρει και στόχος μου είναι οι σπουδές στην Αρχιτεκτονική.

Είμαι η Χριστίνα Λαδερού και είμαι 14,5 χρόνων. Αγαπώ το ποδόσφαιρο και θα ήθελα να το δω να αναπτύσσεται στη χώρα μας, έχοντας την απαραίτητη βοήθεια, αλλά και προβολή από τις αρμόδιες αρχές.

Ξεκίνησα στην ηλικία των 9 χρόνων από την ομάδα της γειτονιάς μου, τη Δόξα Ποντίων Αχαρνών, αγωνιζόμενη με αγόρια και στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα έχω συμπληρώσει 3 χρόνια στις Νέες Ατρομήτου.

Πέρσι πήραμε πρωτάθλημα στη Γ’ εθνική και άνοδο στην Β’, ωστόσο όνειρό μου είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τη γυναικεία ομάδα του Ατρομήτου και να έχω καταφέρει έως τα 20 μου χρόνια να έχω φύγει στο εξωτερικό”.

                                                                                                               Συνεχίζεται…

                                                                                                          To be continued

  • Το αφιέρωμα υποστηρίζει ο φωτογραφικός φακός του Σεραφείμ Βλασσόπουλου

Leave a Reply