Γλαύκος: Κάθε χρόνο και πιο ψηλά

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κατηγοριών και προαγωνιστικών ηλικιών Τεχνικής Κολύμβησης πέρασε στην ιστορία, με την αποστολή του Γλαύκου Περιστερίου να ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις που γεννά ο τίτλος του πρωταθλητή.

Διατήρησε τα σκήπτρα στον ελληνικό χώρο, με διαφορά από τον ανταγωνισμό, μέσα από μία διοργάνωση που είχε έντονο συναγωνισμό και αρκετά καλές επιδόσεις, όπως επεσήμανε και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Νοτίου Ελλάδος, Γιώργος Σαλταμανίκας στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.

Η αλήθεια είναι ότι δεν περισσεύει εορταστική διάθεση, λόγω της απώλειας του 18χρονου συναθλητή, Δημήτρη Παυλογιάννη, του Ν.Ο. Αμφιθέας. Μία αιφνίδια απώλεια, που βύθισε στη θλίψη όλη την κολυμβητική οικογένεια.

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή του, ο Γλαύκος υπογραμμίζει: “Το Δ.Σ., οι προπονητές, οι αθλητές και οι οικογένειές τους, εκφράζουν την οδύνη τους για τον πρόωρο χαμό του αθλητή της τεχνικής κολύμβησης Παυλογιάννη Δημήτρη, του Ν.Ο. Αμφιθέας, που το νήμα της ζωής του κόπηκε αιφνίδια.

Το γεγονός προκάλεσε σοκ σε όλους τους αθλητές, γιατί λίγες ώρες πριν κολυμπούσαν μαζί και συναγωνίζονταν για ένα μετάλλιο, με υγιή όμως ανταγωνισμό. Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια, πρώτα απ’ όλα στους γονείς και την οικογένεια του άτυχου Δημήτρη, στους φίλους και το Σωματείο του”.

Τα επίσημα αποτελέσματα, όπως αναρτήθηκαν στη σελίδα της ΚΟΕ, έχουν ως εξής:

 

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

 

ΑΝΤΡΕΣ

 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

 

ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Leave a Reply