ΓΛΑΥΚΟΣ: Η γιορτή της κολύμβησης

Την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η γιορτή κολύμβησης όλων των τμημάτων της Ακαδημίας και της Μικρής Πισίνας του Γλαύκου Περιστερίου.

Η συμμετοχή των παιδιών είναι απαραίτητη, καθώς θα τους δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια για την πρόοδό τους κατά την τρέχουσα περίοδο από τις προπονήτριές τους.

Την γιορτή θα καλύψει φωτογραφικό συνεργείο, το οποίο θα βρίσκεται στον χώρο καθ’ όλη τη διάρκειά της, ώστε όσοι το επιθυμούν να προμηθευτούν τις φωτογραφίες των παιδιών τους.

Για τους αθλητές της Μικρής Πισίνας: θα έρθουν στο κολυμβητήριο με τα μπλουζάκια, που θα έχουν παραλάβει τις προηγούμενες ημέρες από τα γραφεία της ομάδας. Την ημέρα της γιορτής δεν θα πραγματοποιηθούν επιδείξεις, αλλά θα γίνει απονομή διπλώματος και μεταλλίου.

Για τους αθλητές των Ακαδημιών: θα έρθουν στο κολυμβητήριο και πριν την έναρξη της γιορτής, θα παρακολουθήσουν μαζί με τους προπονητές τους τις επιδείξεις των αγωνιστικών τμημάτων κλασσικής και τεχνικής κολύμβησης.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν το πρόγραμμά τους και όταν ολοκληρώσουν, θα ντυθούν με τα μπλουζάκια που θα έχουν παραλάβει τις προηγούμενες ημέρες από τα γραφεία της ομάδας και θα τους απονεμηθεί δίπλωμα και μετάλλιο.

Ώρα προσέλευσης: 18:30

Ώρα έναρξης: 19:00

Leave a Reply