Γενικό “λίφτινγκ” στον Φοίνικα

Σε γενναία αναδιάρθρωση των δομών στην ποδοσφαιρική του ακαδημία προχώρησε ο Φοίνικας Περιστερίου προσδοκώντας ποιοτική αναβάθμιση και αγωνιστικά οφέλη.

Ο Δημήτρης Χιώτης αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου, διατηρώντας την εποπτεία και συντονισμό των τμημάτων υποδομής, πλαισιωμένος από τους προπονητές Φώτη Μπέσιο στο εφηβικό, Χαράλαμπο Σαρρή στο παιδικό, Ηλία Θεοδωρακόπουλο στο παμπαιδικό και στα προτζούνιορ-αστεράκια. Την ευθύνη των τζούνιορ θα έχουν οι Μπέσιος και Σαρρής ενώ στο τεχνικό τιμ προστέθηκε και ο Παναγιώτης Κουμπούρος.

Προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Κώστας Φωκίδης.

Ο σύλλογος θα εξακολουθήσει να διατηρεί δύο τμήματα σε κάθε ηλικιακό κλιμάκιο, ενώ για το διάστημα που θα παραμείνουν κλειστές οι εγκαταστάσεις της Χωράφας λόγω των έργων, οι προπονήσεις του εφηβικού, του παιδικού και του παμπαιδικού θα διεξάγονται στο γήπεδο πρώην Αγίου Ιεροθέου, επί της οδού Αναπαύσεως. Τα τμήματα τζούνιορ, προτζούνιορ και αστεράκια παραμένουν ασφαλώς στο 7Χ7 της Χωράφας.

Η πρώτη συγκέντρωση των μικρών τμημάτων της ποδοσφαιρικής ακαδημίας έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, ενώ εφηβικό και παιδικό θα προηγηθούν κατά μία εβδομάδα. Με την έναρξη της προετοιμασίας της αντρικής ομάδας (18/8), τα γραφεία θα παραμένουν ανοικτά για τις εγγραφές της νέας περιόδου. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 – 5767989 και 6986 – 871833 (Αντώνης Καπλάνης).

Leave a Reply