Γενικό “λίφτινγκ” στην Άμιλλα

Η αφετηρία της φετινής αγωνιστικής περιόδου 2018-’19 θα είναι αρκετά διαφορετική για την ποδοσφαιρική Ακαδημία της Άμιλλας Περιστερίου, με τις εργασίες αναμόρφωσης και αναβάθμισης των προπονητικών υποδομών να κορυφώνονται την τελευταία εβδομάδα.

Ο υπεύθυνος υποδομών του συλλόγου, Ηλίας Στέφος και οι συνεργάτες του προχώρησαν σ’ ένα γενναίο “λίφτινγκ” των κοντέινερς που διαθέτει η Άμιλλα στο γήπεδο της Τσαλαβούτα, ανανεώνοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό το προπονητικό υλικό, αλλά και ενισχύοντας τον εξοπλισμό του γυμναστηρίου που είναι πλέον διαθέσιμος για το σύνολο του έμψυχου υλικού.

Τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων Κ16 (Παίδες), Κ14 (Παμπαίδες) και Κ12 (Τζούνιορ). Το Παιδικό τμήμα θα συγκεντρωθεί στις εγκαταστάσεις της Τσαλαβούτα στις 8 το απόγευμα, ενώ Παμπαίδες και Τζούνιορ έχουν ραντεβού στου Μαζαράκη (6 μ.μ. και 7 μ.μ.).

Την Τρίτη θα ολοκληρώσουν τον κύκλο των εναρκτήριων συγκεντρώσεων για τη νέα αγωνιστική περίοδο, τα τμήματα Κ10 (Προτζούνιορ) και Αστεράκια (Κ8) στις εγκαταστάσεις Μαζαράκη.

Leave a Reply