Γενέθλια με χιλιάδες κόσμου

Εκεί που τα social media είναι πραγματικά πεδίο ;άντλησης κοινωνικής δράσης, μπορούν να συμβούν τα πάντα. Στις Ηνωμένες Πολιτείες δηλαδή, όπου όλες οι κοινωνικές δομές και οι οργανισμοί είναι σε διαρκή ετοιμότητα για να προσφέρουν όπου και όπως μπορούν.

Ένας 6χρονος από το Tucson της Αριζόνα κάλεσε 32 συμμαθητές του από το Νηπιαγωγείο σε pizza-πάρτι για τα γενέθλιά του, με την πλειονότητα των γονιών να επιβεβαιώνουν την παρουσία τους έως την προπαραμονή της γιορτής.

Ο μικρός όμως περίμενε μάταια. Μόλις δύο τελικά ανταποκρίθηκαν και με αρκετή καθυστέρηση. Τα πανέτοιμα μεν, άδεια από καλεσμένους δε, τραπέζια και η μελαγχολική φατσούλα του αναρτήθηκαν στο twitter και χρειάστηκε να περάσουν μόλις 12 ώρες για να έρθει η απάντηση-πρόταση των Φοίνιξ Σανς:

Τι θα έλεγες να γιορτάσεις με χιλιάδες κόσμου, κοντά μας; Εισιτήρια για το παιχνίδι της Τετάρτης με τους Λέικερς είναι δικά σου. Τα λέμε σύντομα”!

Ας μην αναρωτιόμαστε, γιατί το NBA είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Δεν εξαρτάται μόνο από τους σούπερ σταρς που το απαρτίζουν. Εξαρτάται κυρίως από τις οργανωτικές δομές και τα αντανακλαστικά που έχει επιδείξει σε πλείστες όσες περιπτώσεις, του ζητήθηκε ή μη.

Ακολουθούν τα tweets που απάλυναν την απογοήτευση ενός 6χρονου αγοριού, που κάποιοι “ωχαδερφιστές” γονείς συμμαθητών του αποφάσισαν να αφήσουν μόνο του στην πιτσαρία την ημέρα των γενεθλίων του.


Leave a Reply