Β. Κωνσταντίνου: Μπράβο μάγκες”!

Στον ημιτελικό με τον Χολαργό δεν τους χαρίστηκε και στάθηκε επικριτικά στην αγωνιστική τους παρουσία, παρά το εισιτήριο για τον τελικό της ΕΠΣΑ.

Το απόγευμα του Σαββάτου όμως, ο τεχνικός του Ατρομήτου Αθηνών, Βαγγέλης Κωνσταντίνου, έβγαλε το καπέλο στους ποδοσφαιριστές του, τόσο με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα (“Μπράβο μάγκες”), όσο και στις δηλώσεις του αμέσως μετά την απονομή:

Η ποδοσφαιρική Ακαδημία του Ατρομήτου είναι παραδοσιακή δύναμη στον χώρο της Αθήνας και γενικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Από την αρχή της χρονιάς αυτά τα παιδιά, από την 1η Αυγούστου είναι στο γήπεδο και προετοιμάζονται για τη σημερινή ημέρα και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια για την επιτυχία τους.

Να ευχαριστήσω και τους γονείς γιατί τους έχω ταλαιπωρήσει πολύ φέτος και για τα 40 παιδιά που συμμετέχουν στο τμήμα και το σύνολο των αγωνιστικών του υποχρεώσεων. Θέλω να δω όσο το δυνατόν περισσότερους να πρωταγωνιστούν με τον Ατρόμητο στην Superleague.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θανάση Κασπίρη, καθώς και όλη την προπονητική ομάδα, Γιώργο Πατατανέ, Σωτήρη Θεοδώρου, Διονύση Κατσίβελα και Τάκη Γιαταγανάκη. Η επιτυχία ανήκει σε όλους”.


Leave a Reply