Β’ εθνική: Ιάσων-Νέες Ατρομήτου 1-2

Πολύ καλή εμφάνιση και σημαντική νίκη για τις Νέες Ατρομήτου, στο ΔΑΚ Ιλίου, επί του τοπικού Ιάσονα, με σκορ 1-2.

Τα κορίτσια της ομάδας του “αστεριού”, με την υποστήριξη σύσσωμης της γυναικείας ομάδας και πολλών στελεχών των υπολοίπων τμημάτων υποδομής στην εξέδρα του Δημοτικού γηπέδου, έλεγξαν στην πλειονότητα του αγωνιστικού χρόνου την αναμέτρηση, έκλεισαν το πρώτο μέρος με σκορ 0-1 και με την έναρξη της επανάληψης διπλασίασαν τα τέρματά τους, με την ίδια πρωταγωνίστρια (Κόπελου).

Οι ευκαιρίες που χάθηκαν στα λεπτά που ακολούθησαν δεν έδωσαν αέρα περισσότερων τερμάτων στην ομάδα του Περιστερίου, αντίθετα επέτρεψαν στη γηπεδούχο ομάδα να μειώσει στο ρευστό 1-2, δέκα λεπτά πριν την εκπνοή του αγώνα και να διεκδικήσει -χωρίς επιτυχία όμως- την επιστροφή της στο παιχνίδι.

Μοναδικό αρνητικό ο τραυματισμός της Κουκουλοπούλου στο γόνατο (αποχώρησε στο 57′) και μένει να διαπιστωθεί ο χρόνος επανόδου.

Σκόρερς: 80′ Μπατη / 22′, 49′ (πεν.) Κόπελου.

Διαιτητής: Κωνσταντινίδης. Βοηθοί: Ανδρέου, Ηλιοπούλου.

ΝΕΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ: Τσομπανοπούλου Ηλ., Σκάγκου, Μαμάνη, Κουκουλοπούλου (57′ Αποστόλου), Άχμαντ, Σαμίου, Σεφεριάδη (46′ Γεωργοπούλου), Μπριάνα, Παθιακάκη (81′ Γκουγκούση), Κόπελου, Ιωάννου (64′ Τσομπανοπούλου Φ.).

Leave a Reply