Α. Παχατουρίδης: “Δεσμεύομαι…”

Πέρασαν οκτώ μήνες από τη στιγμή που το κεντρικό γήπεδο και ο περιβάλλων χώρος των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας έκλεισαν προκειμένου να αναμορφωθούν και σίγουρα στη διάρκεια αυτή υπήρξαν και γραφειοκρατικές δυσκολίες και αστοχίες και σίγουρα παθήματα που θα γίνουν μαθήματα για το μέλλον.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν, αφού από το απόγευμα της Τετάρτης 25 Απριλίου, οι αθλητικές εγκαταστάσεις, το Λαϊκό Στάδιο Αγίου Ιεροθέου, είναι πάλι στη διάθεση συλλόγων και κοινού, των φίλων του μαζικού αθλητισμού.

Στη διάρκεια μιας λιτής τελετής παράδοσης, παρόντων των τμημάτων υποδομής του Αγίου Ιεροθέου, του Φοίνικα και της Ανθούπολης, αλλά και εκατοντάδων συμπολιτών-χρηστών των αθλητικών εγκαταστάσεων, ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης επεσήμανε ότι το τελικό αποτέλεσμα αποζημιώνει κατά το δυνατόν όσους ταλαιπωρήθηκαν όλους αυτούς τους μήνες και δεσμεύτηκε ότι μέχρι το τέλος του έτους, θα είναι έτοιμο και το ΕΑΚ Ηφαίστου με το “Γ. Βασιλόπουλος”.

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα της ομιλίας του ακολουθεί:

Αμέσως μετά, τα τμήματα υποδομής των τριών συλλόγων που χρησιμοποιούν το κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων, πάτησαν το χορτάρι του και επιδόθηκαν σε σύντομους αγώνες επίδειξης.

Leave a Reply