Α.Ο.Π.: Νίκη 3-0 επί του Π. Φαλήρου

Όταν μετέφρασε την υπεροχή του σε γκολ, το παιδικό (Α) του Α.Ο.Περιστερίου δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην επικράτηση με σκορ 3-0 επί του αντίστοιχου συγκροτήματος του ΠΑΣ Παλαιού Φαλήρου, σε φιλική αναμέτρηση το απόγευμα της Κυριακής, στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

Το σκορ άνοιξε με κεφαλιά ο Λυμπερης μετά από εκτέλεση κόρνερ, το δεύτερο τέρμα σημείωσε ο Μπρκόβιτς μετά από πολύ όμορφη ομαδική προσπάθεια και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μπίμπα με σουτ.

Α.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σ. Αναστασόπουλος): Λευθεριώτης, Δουλής, Μπέσιος, Μασάμπ, Παπαχριστοδούλου, Μπίμπα, Παντελης, Τσιλεπης, Κατσίκης, Κεχαγιάς, Μπρκόβιτς.

(Έπαιξαν και οι Πύλιος, Λυμπερης, Πλευρίτης, Δαούλας και Μπαρδάκης).

Το απόγευμα του Σαββάτου το παιδικό (Β) ηττήθηκε στις εγκαταστάσεις της Τσαλαβούτα από την ομάδα του Κολωνού με σκορ 3-1. Το τμήμα βρίσκεται ακόμη εμφανώς σε στάδιο γνωριμίας και μονταρίσματος, αφού είναι αυτό που υποδέχθηκε την πλειοψηφία των προβιβασθέντων από το παμπαιδικό νεαρών ποδοσφαιριστών. Το γκολ του Ομίλου σημείωσε ο Φακιδάρης από ασίστ του Κοριώζου.

Α.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Α. Πούλος): Βαγενάς, Πούλος, Λυμπερης, Λάζι, Ανδριόπουλος, Βαρβαράς, Κοριώζος, Παπαδάτος, Μητρόπουλος, Πετρίδης, Φακιδάρης.

(Έπαιξαν και οι Πύλιος, Αγγελάκης, Γκαβέλας, Παπαδάκος, Αραπης, Βουδουρης).

Leave a Reply