Α.Ο. Περιστερίου: 2/2 με Κ16 και Κ14

Κ16: Α.Ο. Περιστερίου – Θύελλα 5-0

Εύκολο απόγευμα για την Κ16 του Α.Ο. Περιστερίου, που υποδέχθηκε στο ΕΑΚ Ηφαίστου το αντίστοιχο συγκρότημα της Θύελλας Περιστερίου.

Οι ποδοσφαιριστές του Σάκη Αναστασόπουλου επικράτησαν με σκορ 5-0, έχοντας ήδη προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων από το πρώτο μέρος και έφτασαν τους 16 βαθμούς μετά από 7 αγώνες, τρεις μακριά από την κορυφή και τον Ατρόμητο.

Σκόρερς: 10′ Τσιλεπής, 25′, 65′ Μπαρδάκης, 30′ Τσακλανος, 34′ Κατσίκης / –

Διαιτητής: Γκαϊτατζής.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Πύλιος, Δουλής, Μητρόπουλος, Μάσαμπ, Μπέσιος, Τσιλεπής, Μπαρδάκης, Κεχαγιάς, Κατσίκης, Μπρκόβιτς, Τσακλανος (Πάπα, Λυμπέρης, Γκουμάς, Ασπρομάτης, Παπαδάτος, Πλευρίτης).

ΘΥΕΛΛΑ Π.: Κατέ, Πετρίσης, Χατζής, Μπισάι, Αγάθος, Τζέραλντ, Πλουμής, Δεληγιάννης, Τσικελισβίλι, Ζούγρας, Κουτσομπίνας (Βαζαίος, Δρούλιας).

Κ14: Άφοβος – Α.Ο. Περιστερίου 0-2

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την Κ14 του Ομίλου, κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα του Άφοβου, με το οποίο και ισοβαθμεί πλέον (υπερτερώντας βέβαια) στην τρίτη θέση με 13 βαθμούς.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Χρήστου Παλίδη είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, πέτυχαν ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, κράτησαν απαραβίαστη την εστία τους και έφτασαν στην τρίτη συνεχόμενη νίκη τους.

Σκόρερς: 11′ Σπυρόπουλος, 41′ Πετρίδης.

Διαιτητής: Κορρές.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Δαούλας, Σπυρόπουλος, Σκουργιάς, Χαλκιαδάκης, Θεοδωρόπουλος, Βότσι, Πήλιουρας, Φατούρος, Αγιάνογλου, Τατίογλου, Καμπάσι (Μάρκου, Πετρίδης, Κρητικός, Μίλε)

Leave a Reply