Α.Ο. Περιστερίου: Το πρώτο “αντάμωμα”

Το γήπεδο της Τσαλαβούτα γέμισε και πάλι από παιδικά χαμόγελα, με τέσσερα τμήματα υποδομής του Α.Ο. Περιστερίου να πραγματοποιούν την Τρίτη την πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-’19.

Ο υπεύθυνος της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Ομίλου, Γιάννης Λιβαθινός και οι συνεργάτες του, Παλίδης, Γαϊτανίδης, Τσίγκος και Όσκαρ, υποδέχθηκαν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των τμημάτων Κ14 (Παμπαιδικό), Κ12 (Τζούνιορ), Κ10 (Προτζούνιορ) και Κ8 (Αστεράκια),ευχήθηκαν καλή ποδοσφαιρική χρονιά και ξεκίνησαν τη δουλειά στο χορτάρι.

Προηγήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (3/9) οι Παίδες (Κ16), οι οποίοι θα πορευτούν σε δύο τμήματα και φέτος, υπό τις οδηγίες των Σάκη Αναστασόπουλου και Πολύδωρου Τσίγκου.

Στα τμήματα Νέων και Παίδων που δεδομένα θα συμμετείχαν στα πρωταθλήματα υποδομής της ΕΠΣΑ, έρχεται να προστεθεί οριστικά και το Παμπαιδικό (Κ14) όπως άλλωστε συνέβη και πέρσι, ενώ πρόθεση των ιθυνόντων του Α.Ο. Περιστερίου είναι να δηλώσουν και φέτος το πρώτο τμήμα Τζούνιορ (Κ12) στο “Respect Cupυπό τις οδηγίες του Γιάννη Γαϊτανίδη, μία διοργάνωση υψηλού ανταγωνισμού με την παρουσία τμημάτων συλλόγων της Superleague.

Επειδή όμως η συγκεκριμένη συμμετοχή προϋποθέτει έναν σημαντικό όγκο μετακινήσεων για τους αγώνες, επιθυμούν να έχουν και τη σύμφωνη γνώμη των γονέων του τμήματος.

Leave a Reply