Α.Ο. Περιστερίου: Ο ετήσιος αγιασμός

Ο καθιερωμένος αγιασμός για τον Α.Ο. Περιστερίου, πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης στις προπονητικές εγκαταστάσεις στην Τσαλαβούτα.

Παρούσας της Δημοτικής Αρχής (Δημάρχου, Αντιδημάρχων, Δημοτικών και Κοινοτικών συμβούλων), γονέων και νεαρών αθλητών, ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Αναστασόπουλος απηύθυνε έναν σύντομο λόγο, σημειώνοντας μεταξύ άλλων:

Κατ’ αρχάς θέλω να εκφράσω τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλεια της μητέρας της οικογένειας Πλέστη. Η οικογένεια Πλέστη είναι ο Όμιλος, έχει χαράξει δρόμους γι’ αυτόν τον σύλλογο με την προσφορά της και είναι μία δύσκολη μέρα για όλους μας.

Πιστεύω ότι είμαστε η πιο δυνατή ομάδα σε Ακαδημίες στην Δυτική Αθήνα, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανέναν σύλλογο. Ιδιαίτερα φέτος, είμαστε αποφασισμένοι να ρίξουμε ακόμη περισσότερο βάρος στην ποδοσφαιρική μας Ακαδημία.

Εκτός από τα δεδομένα εφόδια που χρειάζονται για να αθληθούν εποικοδομητικά, θα δείτε στη διάρκεια της χρονιάς κάποιες δράσεις και πρωτοβουλίες, με επιμορφωτικά σεμινάρια και διαλέξεις επιστημόνων με κεντρικό θέμα το παιδί μέσα και έξω από τον αθλητισμό.

Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας σήμερα εδώ, εύχομαι στα παιδιά να έχουν υγεία πάνω απ’ όλα και να καλωσορίσω όσους ηρθαν φέτος στον Όμιλο. Πολύ σύντομα θα καταλάβουν σε ποια ομάδα – οικογένεια ήρθαν”.

Ο κ. Αναστασόπουλος κατονόμαστε και ευχαρίστησε τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής που έδωσαν το παρών, όπως και τους άμεσους συνεργάτες με τους οποίους συμπορεύεται στη διοίκηση του Α.Ο. Περιστερίου.

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο κ. Παχατουρίδης υπογραμμίζοντας: “Ο Όμιλος είναι μία αθλητική οικογένεια, που με ήθος και ευπρέπεια πορεύεται όλα αυτά τα χρόνια.

Εύχομαι καλή αθλητική χρονιά σε όλους και σας συγχαίρω γιατί επενδύετε στα νέα παιδιά. Ο Δήμος Περιστερίου είναι δίπλα σας”.

Leave a Reply