Νίκες για Κ16, Κ14 και Κ12 του Ομίλου

Νικηφόρες ήταν για τα τμήματα Κ16, Κ14 και Κ12 του Α.Ο. Περιστερίου οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και στις διοργανώσεις, εκτός ΕΠΣΑ.

Η Κ14 επιβλήθηκε με σκορ 5-1 αντίστοιχου τμήματος της Ανθούπολης, στο πλαίσιου του Θουκυδίδειου τουρνουά, στην Τσαλαβούτα, με σκόρερς τους Μάρκου (3), Πετρίδη και Σαμαρά.

Έπαιξαν οι Κολοβός, Φράγκο, Τατίογλου, Σπυρόπουλος, Καναρέλης, Πετρίδης, Παπαναστασίου, Γεωργακόπουλος, Αναγνώστου, Βαρσος, Πυρωτής, Δρόσος, Αμπντούλ, Βαρδογιάννης.


Μετά το 2-1 επί του Ατρόμητου Πειραιά (Παππάς και Μάρκου), η Κ12 επιβλήθηκε εκτός έδρας και της Δόξας Άννας με σκορ 1-4, στο γήπεδο της Σταμάτας, για το Respect Cup.

Οι Τζούνιορ του Ομίλου δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα για να επιβάλλουν το παιχνίδι τους και με γκολ των Παππά (2), Μάρκου και Ματσούκα έφτασαν στην επικράτηση.

Στη διάθεση του Γιάννη Γαϊτανίδη ήταν οι Αραβανής, Μάκος, Λαζαράκης, Δημόπουλος, Μπογιατζής, Ματσούκας, Βασιλόπουλος, Παπαχριστοδούλου, Μάρκου, Κοτσορης, Σαρέλης, Παππάς, Στουραΐτης.


Νίκη με σκορ 4-0 επί του αντίστοιχου τμήματος του Ιάσονα και για το δεύτερο παιδικό τμήμα, που παίρνει μέρος στο πλαίσιο του τουρνουά Soccerlink.

Για την ομάδα του Πολύδωρου Τσίγκου σκόραραν οι Παπαδάτος (2), Νταϊνέγκα και Τσουτσης.

Έπαιξαν οι Αφέντρας, Πλευρίτης, Ανδριόπουλος, Λάζι, Κονόμι, Κοριόζος, Νταϊνέγκα, Ηπειρώτης, Παπαδάτος, Χασάν, Μήτρου, Βουδούρης και Τσουτσης.

.

Leave a Reply