Α.Ο. Περιστερίου: “ Θα τα καταφέρουμε”

Με ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της ποδοσφαιρικής του Ακαδημίας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Α.Ο. Περιστερίου προαναγγέλει την επιστροφή στην δράση στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, στην Τσαλαβούτα.

Με το μήνυμα “θα τα καταφέρουμε”, επισημαίνει:

Με την τελευταία Κοινή Υπουργική Απόφαση, η Κυβέρνηση άναψε και πάλι το πράσινο φως για τη λειτουργία των ποδοσφαιρικών Ακαδημιών.

Ο πρόεδρος Σ. Μάρκου, το διοικητικό συμβούλιο και η προπονητική ομάδα του Α.Ο. Περιστερίου αναλύουν όρους και προϋποθέσεις και προετοιμάζουν την ασφαλή επιστροφή μας στο γήπεδο.

Εντός των αμέσως επόμενων ημερών θα υπάρξει αναλυτική ανακοίνωση με όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε, για να ξαναπατήσουμε χορτάρι. Ευχαριστούμε για την υπομονή σας, ζητάμε την επιμονή σας. Επιμονή για να επανέλθουμε εκεί που ήμασταν, για να επιστρέψουμε από την πλήρη αγωνιστική απραξία στα υψηλά στάνταρντς που ο Α.Ο. Περιστερίου πάντα διεκδικεί.

Θα τα καταφέρουμε. Χωρίς βιασύνες. Με σεβασμό στις επιφυλάξεις που δεν έχουν ακόμη υποχωρήσει, αλλά και στη λαχτάρα να ξαναπάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας. Θα τα καταφέρουμε”.




Leave a Reply