Ατρόμητος: “Χειρόφρενο” στη Μεσημβρία

Βαρύ γήπεδο, βαριά ήττα για τις Γυναίκες του Ατρομήτου Αθηνών στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας από τον αδιαφιλονίκητο πρωταθλητή ΠΑΟΚ-Morris, με σκορ 7-0.

Οι παίκτριες της Καλομοίρας Κοντομίχη έκλεισαν το πρώτο ημίωρο με ανταγωνιστική παρουσία, χωρίς σκορ και υπό καταρρακτώδη βροχή, αλλά με δύο γκολ στο 33′ και στο 35′ από τη σταρ του “Δικεφάλου”, την Κολομβιανή Μπετανκούρ, πήγαν στα αποδυτήρια με το εις βάρος τους 2-0.

Στην επανάληψη, η απογοήτευση μεγένθυνε τη διαφορά δυναμικότητας και ο ΠΑΟΚ έφτασε σε ακόμη 5 τέρματα (53′, 63′ Πούλιου, 76′ Βαρδαλή, 84′, 88′ Μπετανκούρ) και το 8/8 με τον εντυπωσιακό συντελεστή τερμάτων 47-0!

Για τον Ατρόμητο Αθηνών ήταν η πρώτη ήττα, μετά από 5 νίκες και 2 ισοπαλίες και τραυματισμένος μεν, περισσότερο αποφασισμένος δε, συνεχίζει χωρίς παρέκκλιση από τον στόχο “κάθε χρόνο και ψηλότερα”.

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου (60′ Καραπέτσα), Πατερνά (87′ Σμιλίκοβιτς), Μήτκου, Στράντζαλη, Κακαμπούκη, Βαρδαλή, Μπετανκούρ, Δημητρίου (78′ Δοϊράνλη), Πούλιου (72′ Πίτσιου).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.: Γιαννακούλη, Κριεμπάρδη, Στεροπούλου, Αργυριάδη, Βέρρα, Βλασσοπούλου (55′ λ.τρ. Γιούσια), Φυτίλη (λ.τρ. Κατσανού), Κριεζή Σάλκουνιτς, Ρόκομα, Παπαθεοδώρου.

Leave a Reply