Ατρόμητος: Συνθήκες έκτακτης ανάγκης

Έξι στελέχη της γυναικείας ομάδας του Ατρομήτου Αθηνών στελεχώνουν το εθνικό συγκρότημα Νεανίδων, σύμφωνα με τις κλήσεις που ανακοινώθηκαν από την αρμόδια επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ασφαλώς και το ίδιο το γεγονός περιποιεί ιδιαίτερη τιμή για την ομάδα του Ατρομήτου και το Περιστέρι και βεβαίως υφίσταται αγόγγυστα και το βάρος αυτής της ιδιαίτερης τιμής. Μην ξεχνάμε ότι πέρσι ο Ατρόμητος στερήθηκε τις υπηρεσίες της Ευαγγελίας Καλδή, όταν υπέστη τραυματισμό στον χιαστό στις διάρκεια των υποχρεώσεών της με το εθνικό συγκρότημα.

Το μόνο που έχει ζητήσει ο περιστεριώτικος σύλλογος είναι καλύτερος προγραμματισμός στο καλεντάρι των εθνικών ομάδων, ώστε να μην δημιουργεί περαιτέρω προβλήματα στην προετοιμασία των ομάδων για τις συλλογικές τους αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Όπως για παράδειγμα θα συμβεί με τις παρούσες κλήσεις, με δεδομένο ότι τα έξι κορίτσια θα βρίσκονται με την εθνική ομάδα από τις 3 έως τις 5 Ιανουαρίου και την επόμενη ημέρα έχουν αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, κόντρα στην Προοδευτική Περάματος!

Ας ελπίσουμε ότι οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου κομματιού στην ΕΠΟ θα εργαστούν προς αυτή την κατεύθυνση και θα διευκολύνουν με αυτόν τον τρόπο τους “αιμοδότες” των εθνικών συγκροτήμάτων.

Επί του παρόντος, οι Ευαγγελία Καλδή, Νίκη Γεωργοπούλου, Ειρήνη Γατούδη, Αντωνία Κριεζή, Αικατερίνη Συρμή και Μαρία Βλασσοπούλου καλούνται στη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Ιανουαρίου να βρίσκονται στο ξενοδοχείο συγκέντρωσης της εθνικής ομάδας Νεανίδων στη Γλυφάδα, με την επιστροφή τους να είναι προγραμματισμένη το Σάββατο 5 του μήνα.

Leave a Reply