Ατρόμητος: Να ΄τες οι πρωταθλήτριες!

Δεν βάδισαν δρόμο στρωμένο με άνθη. Ήταν δύσβατος και απαιτούσε “επαγγελματικά” βήματα.

Δεν ήταν μία απόφαση εύκολη. Εξαιρετικά κοστοβόρα ήταν αυτή η βουτιά στα βαθιά.

Ήρθε όμως η στιγμή, που ο απολογισμός της προσπάθειας φουσκώνει τα στήθια σου με υπερηφάνεια, δικαιώνει στο 100% την πίστη σου σε αυτά τα κορίτσια και πείθει και τον πιο επιφυλακτικό στην αφετηρία της χρονιάς, ότι “Ναι, άξιζε τον κόπο, γιατί Ατρόμητος είσαι”!

Οι Νέες Ατρόμήτου στην πρώτη τους χρονιά στις εθνικές κατηγορίες, σάρωσαν όλα τα ρεκόρ του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής και στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου σε καλούν να γιορτάσεις μαζί την ανταμοιβή τους: το τρόπαιο της πρωταθλήτριας ομάδας και την άνοδο στη Β΄εθνική κατηγορία.

Αυτή η φιέστα είναι όλη δική τους, αλλά θέλουν να την μοιραστούν μαζί σου, όπως κοντά τους ήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της δύσκολης πορείας προς το πρωτόγνωρο, το άγνωστο. Άγνωστο για όλους εμάς, γιατί για εκείνες ο στόχος ήταν ξεκάθαρος από την πρώτη στιγμή και με περίσσειο θράσσος το δημοσιοποίησαν με το… καλημέρα: θέλουμε το πρωτάθλημα!

Σήμερα παραδίδεται στα χέρια τους. Στις 6 το απόγευμα, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας υποδεχόμαστε τις πρωταθλήτριες Νέες Ατρομήτου, στο pregame του αγώνα της γυναικείας ομάδας (κόντρα στον Οδυσσέα Γλυφάδας) που θα ακολουθήσει στις 7.

Ραντεβού στη Χωράφα. Στις 6!

Leave a Reply