Ατρόμητος Κ14: Μια χρονιά – όνειρο!

Μια πορεία, που δεν απέχει από το να χαρακτηριστεί ονειρική και πολύ δύσκολα θα επαναληφθεί από ομάδα τέτοιας ηλικιακής κατηγορίας, διέγραψε φέτος η Κ14 του Ατρομήτου Αθηνών, κέρδιζοντας εύλογα τα εύσημα όλων όσοι την παρακολούθησαν στην αγωνιστική της διαδρομή.

Συμμετέχοντας στο τουρνουά Attica, μαζί με όλες τις ΠΑΕ του λεκανοπεδίου, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Σάκη Σάσσαλου σάρωσαν κάθε προηγούμενη βαθμολογική επίδοση καταλαμβάνοντας την 1η θέση με 64 βαθμούς, 22 (!) περισσότερους από τον δεύτερο Παναθηναϊκό και 25 (!) από τον τρίτο Ολυμπιακό και 34 (!) από την τέταρτη ΑΕΚ.

Είναι σίγουρα αριθμοί που -αν μη τι άλλο- καταδεικνύουν το υψηλό επίπεδο δουλειάς που διεξάγεται στο Νταμάρι και αποδεικνύουν γιατί οι ιθύνοντες του συλλόγου επενδύουν πολλά στη συγκεκριμένη γενιά ποδοσφαιριστών.

Ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας του Ατρομήτου Αθ., Αθανάσιος Κασπίρης, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, μιλώντας στο apsatromitosfc.gr:

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες της Κ14 του Ατρόμητου και στο τεχνικό επιτελείο, γιατί μας χάρισαν μια εκπληκτική και ανεπανάληπτη χρονιά, που έκανε υπερήφανη όλη την Ακαδημία μας. Η επόμενη χρονιά θα είναι μια νέα πρόκληση για τα παιδιά αυτά αλλά είμαι βέβαιος ότι έχουν θέσει τις βάσεις για μία πολύ καλή, ακόμα καλύτερη συνέχεια”.

Leave a Reply