Ατρόμητος Ζαρ. – Νέες Ατρομήτου 0-6

Οι Νέες Ατρομήτου κάθισαν στη θέση του οδηγού της αναμέτρησης στα Ζαρουχλέικα από το 11ο λεπτό, έκλεισαν το πρώτο μέρος με το “καθαρό” 0-4 και με δύο ακόμη γκολ στην επανάληψη διαμόρφωσαν το τελικό 0-6, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Το συγκρότημα της Καλομοίρας Κοντομίχη έφτασε έτσι στο 10/11 και στους 31 βαθμούς, με συντελεστή τερμάτων στο 63-2 και έναν αγώνα πριν την εξασφάλιση πρωτιάς και ανόδου και μαθηματικά.

Επιπλέον είδε την αρχηγό του συλλόγου, Μαίρη Τράγου, να γράφει το πρώτο της ενενηντάλεπτο μετά την επιστροφή (σε θέση κεντρικής αμυντικού) και να καταγράφει την πρώτη της ασίστ (σε κομπίνα από κόρνερ) στο γκολ της Κατερίνας Βέρρα, όπως επίσης την Ιακωβίνα Αυδίκου να παίρνει την πρώτη της συμμετοχή μετά την επάνοδό της στις τάξεις του συλλόγου.

Σκόρερς: – / 11′, 43′ και 73′ Μπριάνα, 30′ Βέρρα, 37′ και 54′ Γατούδη.

Διαιτητής: Κοιλομενιάτης. Βοηθοί: Γαβρηλιάδης, Ζαχαρόπουλος.

ΝΕΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ: Μαρασίδη, Κριεζή, Στεροπούλου, Αποστόλου (61′ Κουτσού), Βερρα, Βλασσοπούλου (61′ Σαμίου), Μπριάνα, Γατούδη, Ρόκομα (55′ Αυδίκου), Τράγου, Γιούσια

  •  Με τις καλύτερες εντυπώσεις και τα καλύτερα λόγια για τη φιλοξενία των ανθρώπων του Ατρομήτου Ζαρουχλέικων επιστρέφει η αποστολή των Νέων Ατρομήτου.
    “Φρόντισαν ώστε να μην λείψει το παραμικρό από τα κορίτσια και τους ευχαριστούμε θερμά” ήταν η κοινή συνισταμένη των ανθρώπων της διοίκησης του περιστεριώτικου συλλόγου.


Leave a Reply