Ατρόμητος: Εδώ είναι Περιστέρι (1-0)!

Λιγότερο αγχωτική απ’ ότι ίσως προδίδει το ισχνό 1-0, η δεύτερη νίκη του γυναικείου Ατρομήτου Αθηνών, αυτή τη φορά επί του Μεσολογγίου, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Α’ εθνικής κατηγορίας,

Στο πρώτο τους παιχνίδι στο αναμορφωμένο ΕΑΚ Ηφαίστου και μπροστά στο πολυάριθμο και ζεστό κοινό τους, τα κορίτσια της Καλομοίρας Κοντομίχη έλεγξαν το παιχνίδι στην πλειονότητα του αγωνιστικού χρόνου και αν η Παπαθεοδώρου είχε περισσότερη τύχη στην τελική προσπάθεια θα είχε διπλασιάσει τα προσωπικά, αλλά και συλλογικά, τέρματα.

Ωστόσο η κεφαλιά της από κόρνερ της Σάλκουνιτς στο 70′ σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι, ενώ μία προβολή της λίγα λεπτά αργότερα έστειλε τη μπάλα να περάσει μόλις άουτ.

Μαχητικό σύνολο το Μεσολλόγγι, αλλά δυσκολεύτηκε και δεν βρήκε λύσεις στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Σκόρερς: 37′ Παπαθεοδώρου / –

Διαιτητής: Μπεκιάρης. Βοηθοί: Σπηλιώτης, Κρεπετσάνης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.: Γιαννακούλη, Συρμή, Στεροπούλου, Κριεμπάρδη, Βέρρα, Βλασσοπούλου, Φυτίλη (63′ Ρόκομα), Κριεζή, Σάλκουνιτς (86′ Κατσανου), Γατούδη (83′ Αργυριάδη), Παπαθεοδώρου.

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008: Παναγιωτοπούλου, Γρομητσάρη, Πρασσά, Μόκκα (63′ Παναγιωτακοπούλου), Λαζανά, Ευθυμίου, Βατσινά (87′ Γατσούλια), Γιαννακά, Βρανά (63′ Βουτσά), Μαρκουτσα, Μαλισιωρα.

Δυναμικό παρών για μία ακόμη φορά στην εξέδρα για τους φίλους και φίλες του γυναικείου Ατρομήτου.

Leave a Reply