Ατρόμητος: Δεν χάρηκε τη νίκη 2-0

Ο τραυματισμός και αποχώρηση της Καλδή, σε χρόνο μάλιστα που είχε κριθεί το παιχνίδι, επισκίασε την αναμέτρηση Ατρομήτου Αθηνών-Τρικάλων 2011, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας και δεν επέτρεψε στην ομάδα του Περιστερίου να χαρεί τη νικηφόρα πρεμιέρα της (2-0) στο πρωτάθλημα της Α’ εθνικής κατηγορίας.

Η άτυχη παίκτρια του Ατρομήτου Αθηνών στραβοπάτησε κατά την προσγείωση, μετά από διεκδίκηση μπάλας στον αέρα και εκφράζονται φόβοι για σοβαρό τραυματισμό (το άσχημο είναι ότι πρόκειται για το ίδιο πόδι στο οποίο εγχειρίστηκε στο παρελθόν για χιαστό).

Τραυματισμό είχαν και οι φιλοξενούμενες, με την Σακελλάρη να αποχωρεί στο 41ο λεπτό (σύγκρουση κεφάλι σε ώμο), να μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, επέστρεψε με την υπόλοιπη αποστολή στα Τρίκαλα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Ατρομήτου ήταν αισθητά καλύτερη στο πρώτο μέρος, οπότε και προηγήθηκε με 2-0 (Φυτίλη και Γατούδη), ενώ είχε και 2 δοκάρια με την Σάλκουνιτς για να εξασφαλίσει ευρύτερο προβάδισμα.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, η κατοχή ήταν περισσότερο μοιρασμένη, αλλά συνεχίστηκε το ρεσιτάλ με τα δοκάρια, με τις Βλασσοπούλου – Σόντερλουντ και Γεραγόρη να τα σημαδεύουν τρεις φορές.

Διαιτητής: Μπερέτας. Βοηθοί: Οικονόμου, Αλεξόπουλος. Στο 90′ αποβλήθηκε η Γκουιζάντα για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Η Καλομοίρα Κοντομίχη χρησιμοποίησε τις Γιαννακούλη, Συρμή, Στεροπούλου, Καλδή, Αργυριάδη, Βλασσοπούλου, Φυτίλη, Κριεζή, Σάλκουνιτς, Γατούδη, Παπαθεοδώρου (Ρόκομα, Βαρσάμη).

ΤΡΙΚΑΛΑ: Χαρακοπούλου, Σόντερλουντ, Βαΐτση, Τροχούτσου, Σακελλάρη, Ζντράκοβιτς, Χυμα, Μισιρλή, Γκουιζάντα, Αλεξίου, Γεραγόρη (Τσούνη, Τσακνάκη).

Leave a Reply