Ατρόμητος Αθ.: Oh captain, my captain!

17 Φεβρουαρίου 2019. Λίγα λεπτά μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι με την οποία έκρινε την αναμέτρηση του Ατρομήτου Αθηνών με την ΑΕΛ 64, η αρχηγός του αποχωρεί τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο του κεντρικού γηπέδου των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

5 Δεκεμβρίου 2019. Η Μαίρη Τράγου πήρε μέρος και ολοκλήρωσε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο της Χρυσούπολης. 291 ημέρες μετά τον τραυματισμό της, η αρχηγός του γυναικείου Ατρομήτου Αθ. άρχισε επίσημα πλέον την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της στις αγωνιστικές υποχρεώσεις!

Πότε τοποθετείται χρονικά; Με την ανατολή του 2020, ο βαθμός διαθεσιμότητας θα υπερβαίνει πλέον το 80-85%. ‘Εχοντας ήδη ολοκληρώσει τον κύκλο αποθεραπείας με τον φυσιοθεραπευτή της ΠΑΕ Ατρόμητος, Δημήτρη Βασιλείου, το πρόγραμμα συνεχίζεται με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα και ο στόχος πλέον είναι τα παιχνίδια στη Χαλκίδα (Άβαντες, 12/1) και στον Εύοσμο (Αγροτικός Αστέρας, 26/1), ώστε να φτάσει με αγωνιστικό ρυθμό στις αναμετρήσεις με Τρίκαλα (εκτός, 2/2) και Άρη (εντός, 9/2).

Σε κάθε περίπτωση, τα δύσκολα πέρασαν και η επιστροφή της αρχηγού ξαναδίνει στην “ατρόμητη μηχανή” πλήρη ισχύ…

Leave a Reply