Ατρόμητος Αθ. – Π.Ο.Γιάννενα 2-0

Αήττητες πάνε στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ οι Γυναίκες του Ατρομήτου, που επικράτησαν με σκορ 2-0 και του Π.Ο. Γιάννενα, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας και έφτασαν τις 5 νίκες σε 7 παιχνίδια (2 ισοπαλίες) στο πρωτάθλημα της Α’ εθνικής κατηγορίας.

Τα κορίτσια της Καλομοίρας Κοντομίχη ήταν σαφώς καλύτερο σύνολο στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα πριν από το 79ο λεπτό, όταν και η Ρόκομα άνοιξε το σκορ σε συνωστισμό στην αντίπαλη περιοχή μετά από κόρνερ της Σάλκουνιτς.

Η Παπαθεοδώρου που… προειδοποίησε με ατομική ενέργεια και σουτ στο 85′ (απέκρουσε δύσκολα η Χατζηλαζάρου), διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με εντυπωσιακό σλάλομ και πλασέ στο 89′.

Δύο μεγάλες φάσεις είχε και το Α’ μέρος, η πρώτη στο 40′, όταν αριστερό βολέ της Σάλκουνιτς ταρακούνησε το οριζόντιο δοκάρι της Χατζηλαζάρου και η δεύτερη (διπλή) στο 43′, με την Σάλκουνιτς να… σημαδεύει και πάλι το οριζόντιο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το κέντρο του γηπέδου και στην κόντρα επίθεση την Γιαννακούλη να εξουδετερώνει εντυπωσιακά σουτ της Ράπτη.

Σκόρερς: 79′ Ρόκομα, 89′ Παπαθεοδώρου / –

Διαιτητής: Σιαχάμη (Αργολίδας). Βοηθοί: Κακανης, Αλεξοπούλου (Ανατ. Αττικής).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.: Γιαννακούλη, Κριεμπάρδη, Στεροπούλου, Αργυριάδη, Βέρρα, Ρόκομα, Φυτίλη (71′ Γιούσια), Κριεζή, Σάλκουνιτς, Γατούδη, Παπαθεοδώρου

Π.Ο. ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Χατζηλαζάρου, Αρσένη, Νικοπούλου, Ζαχαράτου, Καραγιαννίδου, Νικολαΐδου, Γιωτίτσα, Ράπτη, Τσιουρη, Ντοβα, Σωτήρα (87′ Υφαντή).

Επόμενη αγωνιστική (15/12/19)
ΠΑΟΚ – Ατρόμητος Αθηνών
Π.Ο Γιάννενα – ΑΕΛ 1964
Ελπίδες Καρδ. – Αβαντίδες Χαλκ.
Οδυσσέας Γλυφάδας – Αγροτικός Αστέρας
Μεσολόγγι 2008 – Άρης Θ.
ΟΦΗ – Τρίκαλα 2011

Leave a Reply