Ατρόμητος Αθ.: Προπόνηση κατ’ οίκον

Δουλεύουμε ατομικά με αίσθημα ευθύνης και περιμένουμε με ανυπομονησία την επιστροφή στα γήπεδα” είναι το σύνθημα σε Γυναίκες και Νέες Ατρομήτου, που συνεχίζουν με προπόνηση κατ’ οίκον την αθλητική τους καθημερινότητα.

Από τη δεύτερη κιόλας εβδομάδα της αναστολής κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας, όταν και έγινε πλέον αντιληπτή η μακρά αποχή που θα ακολουθήσει, η προπονητική ομάδα εκπόνησε άμεσα προγράμματα επικεντρωμένα σε δύο βασικούς άξονες, τον καρδιοαναπνευστικό και τον μυϊκό, με κοινή συνισταμένη τον περιορισμό των αναπόφευκτων “απωλειών”.

Τα προγράμματα τέθηκαν αμέσως υπ’ όψιν των νεαρών αθλητριών, τόσο στο γυναικείο τμήμα, όσο και στις Νέες Ατρομήτου, δηλαδή το αγωνιστικό τμήμα – Β΄εθνική, αλλά και τα τμήματα Κορασίδων και Παγκορασίδων και με τακτική επικοινωνία παρακολουθείται και ανανεώνεται το ασκησιολόγιο προσαρμοσμένο όποτε και όπου είναι απαραίτητο στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε αθλήτριας.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει και δεύτερος κύκλος προπονητικών μονάδων, με δεδομένο ότι μέχρι και το τέλος Απριλίου δεν αναμενεται κάποια αξιοσημείωτη μεταβολή ως προς τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν στην καθημερινότητά μας.

Leave a Reply