Ατρόμητος: “Πεντάστερος” στον Εύοσμο

Δεν αναμενόταν εύκολο παιχνίδι στο “Δημ Κοντικάκης” (μόλις 0-2 επικράτησε ο ΠΑΟΚ, προφανώς και λόγω εντοπιότητας), κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, εύκολο το έκαναν να δείχνει οι Γυναίκες του Ατρομήτου, που επικράτησαν με το επιβλητικό 0-5 και επιστρέφουν με το τρίποντο από τον Εύοσμο.

Οι παίκτριες της Καλομοίρας Κοντομίχη είχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης τον πλήρη έλεγχό της, έκλεισαν το πρώτο μέρος με σκορ 0-2 και στο τελευταίο 25λεπτο “ξεχείλωσαν” τη διαφορά, βρίσκοντας άλλες τρεις φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

“Κερασάκι στη τούρτα” το γκολ της Τρμπόγεβιτς στο 86′ (δεύτερο συνεχόμενο γκολ, σκόραρε και στο ντεμπούτο της), ενώ προηγομυένως είχε κερδίσει το πέναλτι για το 2-0 και είχε την ασίστ για το 4-0 της Φυτίλη.

Είναι η μεγαλύτερη σε έκταση σκορ φετινή νίκη, αφού μέχρι το παιχνίδι αυτό, το πλουσιότερο ενεργητικό περιοριζόταν στα εντός έδρας 2-0 επί των Τρικάλων και των Ιωαννίνων και ήρθε με υπερδιπλάσιο ποσοστό κατοχής μπάλας (30-70) και τριπλάσιες τελικές εντός εστίας (4-12).

Σκόρερς: – / 12′, 68′ Βέρρα, 36′ (πεν.) Σάλκουνιτς, 74′ Φυτίλη, 86′ Τρμπόγεβιτς.

Διαιτητής: Μιχαηλίδης. Βοηθοί: Κουπαράνη, Αρέστης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Στρίλιγκα, Χαριτάκη, Τοσουνίδου, Ριζοπούλου, Τερζόγλου, Παράσχου, Κεχαγιά, Καλτσίδου, Παπαδοπούλου, Γιάννου, Πολυχρονίδου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.: Γιαννακούλη, Κριεζή, Γατούδη, Αργυριάδη, Βέρρα, Βλασσοπούλου, Γιούσια, Ρόκομα, Σάλκουνιτς, Τρμπόγεβιτς, Παπαθεοδώρου (Φυτίλη, Κατσανου, Γεωργοπούλου).

Το πέναλτι της Σάλκουνιτς για το 0-2

Leave a Reply