Ατρόμητος Αθ. – Οδυσσέας Γλυφ. 1-0

Νικήτριες και στο αθηναϊκό ντέρμπι με τον Οδυσσέα Γλυφάδας, οι Γυναίκες του Ατρομήτου Αθηνών ,με σκορ 1-0, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Ακόμη και σε μία μέτρια ημέρα τους, όπως ήταν η χθεσινή, τα κορίτσια της Καλομοίρας Κοντομίχη είχαν τον τρόπο για να πάρουν το τρίποντο, να κάνουν το 4/5 (και μία ισοπαλία με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη) και να είναι πλέον μόνες στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ εθνικής, μετά την ήττα του Άρη από τον ΠΑΟΚ.

Το νικητήριο γκολ σημείωσε η Σάλκουνιτς, μετά από επιμονή και κερδισμένη μπάλα από την Γατούδη. Ο Ατρόμητος Αθ. θα μπορούσε να έχει διπλασιάσει τα τέρματά του στο 74′, αν η Καπνίση δεν προλάβαινε να πέσει στα πόδια και να σταματήσει το σουτ της Παπαθεοδώρου.

Παρόντων στην εξέδρα του γηπέδου της Χωράφας των εθνικών εκλεκτόρων, του κ. Πριόνα και των κυριών Φαλιδά και Πελετίδου, η Γιαννακούλη απέδειξε σε 3 τουλάχιστον περιπτώσεις (κεφαλιά Κόσσοβα, απευθείας φάουλ της Νταρζάνου και σουτ της Μπατζάκα) το γιατί έχει βασική θέση στις κλήσεις τους και περιμένει να πάρει και στο χορτάρι την ευκαιρία της.

Σκόρερς: 16′ Σάλκουνιτς / –

Διαιτητής: Φωστέρης. Βοηθοί: Καλλής, Γουρνιάς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννακούλη, Κριεμπάρδη (57′ Συρμή), Στεροπούλου, Αργυριάδη, Βέρρα, Βλασσοπούλου (88′ Ρόκομα), Φυτίλη, Κριεζη, Σάλκουνιτς, Γατούδη, Παπαθεοδώρου.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΛ.: Σερέτη (63′ Ψυρρή), Παπακώτσα, Καπνίση, Τερζή, Πλυτά, Στεφάτου, Νταρζάνου (46′ Μουκολάρη), Κόσσοβα, Μπαντζάκα, Ντζανη, Μακρή (72′ Αναστασίου Αλ.).

Leave a Reply