Ατρόμητος Αθ.: Επιστροφές και 3ποντο

Σπουδαίο “διπλό” (0-1) επί του φιλόδοξου Μεσολογγίου 2008, το οποίο συνοδεύτηκε και από δύο σημαντικές επιστροφές, για τις Γυναίκες του Ατρομήτου το απόγευμα της Κυριακής στο Ενωσιακό γήπεδο “Θ. Πασσιόπουλος”.

Τα κορίτσια της Καλομοίρας Κοντομίχη πήραν αυτό που διεκδίκησαν με επιμονή και υπομονή, έστω κι αν χρειάστηκε να φτάσουμε στο 84ο λεπτό, όταν από σέντρα της Ρόκομα, η Βλασσοπούλου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο βάθος των διχτύων της Παναγιωτοπούλου.

Δεν είχε πολλές φάσεις η αναμέτρηση που επικεντρώθηκε σε παιχνίδι κέντρου, με αρκετές προσωπικές κονομαχίες, αλλά τον Ατρόμητο σταθερα ανώτερο και με καλύτερες στιγμές στο δεύτερο μισό του γηπέδου.

Πριν την επίτευξη του γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, οι φιλοξενούμενες είχαν το ανεπιτυχές τετ α τετ της Γιούσια στο πρώτο μέρος, δύο σουτ της Σάλκουνιτς που έστειλαν τη μπάλα μόλις άουτ και μία κεφαλιά της Τρμπόγεβιτς από καλή θέση.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Μεσολογγίου είχε μία απευθείας εκτέλεση φάουλ στη διάρκεια ου β΄μέρους, την οποία εξουδετέρωσε εντυπωσιακά η Γιαννακούλη.

Στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης πέρασε στον αγωνιστικό χώρομ μετά από 370 ημέρες απουσίας η αρχηγός του συλλόγου, Μαίρη Τράγου, που δεν “φοβήθηκε” ούτε σωματικά, ούτε ψυχολογικά τις επαφές και την πίεση στην αναζήτηση του νικητήριου γκολ, ενώ λίγο αργότερα χρόνο συμμετοχής πήρε και η Κατερίνα Συρμή, μετά τον τραυματισμό της στο παιχνίδι του περασμένου Νοεμβρίου με την Καρδίτσα.

Σκόρερς: – / 84‘ Βλασσοπούλου.

Διαιτητής: Χουλιαρας. Βοηθοί: Ντομαρης, Νάστος.

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008: Παναγιωτοπούλου, Γρομητσάρη, Τζουμεργιώτη, Μόκκα, Τριανταφύλλου, Ευθυμίου, Αυγέρη, Γιαννακά, Φιλανδριανού, Γκίνη, Μαλισιώρα

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.: Γιαννακούλη, Γιούσια, Στεροπούλου, Αργυριάδη, Βέρρα, Βλασσοπούλου, Φυτίλη (71′ Τράγου), Κριεζή (59′ Ρόκομα), Σάλκουνιτς, Γατούδη (80′ Συρμή), Τρμπόγεβιτς.

Leave a Reply