Ατρόμητος Αθ.: Είσαι μέρος, γίνε μέλος!

 

Είσαι μέρος της ιστορίας του γυναικείου Ατρομήτου Αθηνών. Γιατί όχι μέλος, υπογράφοντας φαρδιά πλατιά τις επόμενες σελίδες δόξας της αγαπημένης σου ομάδας;

Οι Γυναίκες του Ατρομήτου ουδέποτε μέχρι σήμερα ζήτησαν να ενισχύσεις την προσπάθειά τους μέσω αγοράς εισιτηρίου. Και ούτε προτίθενται να το κάνουν. Γιατί σε θέλουν συνοδοιπόρο ακόμη και στις πιο δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, γιατί σε θέλουν δίπλα τους με μοναδικό αντίτιμο την αγάπη σου για αυτό το αστέρι στο μέρος της καρδιάς.

Στην τιμή των 30 ευρώ γίνεσαι μέλος και συνοδηγός στο ταξίδι των ονείρων μας. Ενισχύεις τα γενναία βήματα προόδου που συντελούνται κάθε χρόνο, κάθε μήνα, κάθε μέρα σε Α’ εθνική (Γυναίκες Ατρομήτου), Β΄εθνική (Νέες Ατρομήτου) και το Κύπελλο Ελλάδος που ξαναμπαίνει στη ζωή μας από τον επόμενο μήνα.

Σ’ αυτό το ταξίδι που έμοιαζε μοναχικό στο ξεκίνημα, είμαστε πια πάρα πολλοί. Και μπορούμε να γίνουμε ακόμη περισσότεροι. Από τον πρώτο ως τον τελευταίο δημότη αυτής της πόλης. Όλοι μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε. ΚΑΙ όσο πιο πολλοί, τόσο πιο ισχυροί!

Οι κάρτες διατίθενται καθημερινά, από τις 7 το απόγευμα έως τις 10.30 το βράδυ, στο γήπεδο Χρυσούπολης, εκεί που τα κορίτσια της αγαπημένης σου ομάδας προετοιμάζουν με συνέπεια όσα ονειρευόμαστε.

Είναι μέρος αυτής της ιστορίας, γιατί όχι και μέλος των επόμενων ΑΤΡΟΜΗΤΩΝ άθλων της;

Leave a Reply