Ατρόμητος Αθ. – Άρης Θ. 1-1

Με το σκορ του πρώτου γύρου (1-1 στην Τριανδρία) ολοκληρώθηκε και η δεύτερη αναμέτρηση Ατρομήτου Αθηνών και Άρη Θεσσαλονίκης, αυτή τη φορά στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Στο μοιρασμένο πρώτο μέρος, ο Ατρόμητος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, στην πρώτη του επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ, με την Τρμπόγεβιτς να “τσιμπάει” με το τακουνάκι τη μπάλα, σε μακρινή κάθετη της Βέρρα και να βγαίνει τε τ α τετ με την Μαργαρίτη, την οποία και πλάσσαρε επιτυχημένα (1-0).

Στο ίδιο ακριβώς λεπτό (4ο) της επανάληψης, ο Άρης κέρδισε πέναλτι σε προβολή της Γατούδη στη Γεωργαντζή, που εκτέλεσε εύστοχα “την εσχάτη των ποινών” και ισοφάρισε (1-1).

Οι φιλοξενούμενες είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή τους στην επανάληψη, αλλά χωρίς πρόσβαση σε επικίνδυνες θέσεις για την εστία της Γιαννακούλη, αντίθετα με τις παίκτριες της Καλομοίρας Κοντομίχη που είχαν τις καλύτερες στιγμές του δεύτερου 45λέπτου,

με την Τρμπόγεβιτς στο 79′ να καθυστερεί στη βαθιά μπαλιά της Σάλκουνιτς και να δέχεται την προβολή της Μιμη όταν πλέον επιχείρησε το σουτ και,

την Παπαθεοδώρου στο 90′ να μην αξιοποιεί τη κάθετη της Βέρρα, πλασάροντας χλιαρά και άστοχα από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής.

Σκόρερς: 4′ Τρμπόγεβιτς / 49′ Γεωργαντζή.

Διαιτητης΅Σιαχάμη. Βοηθοί: Μουμπογιατζόγλου, Σγουράκης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. (Κ. Κοντομίχη): Γιαννακούλη, Κριεζή, Στεροπούλου, Αργυριάδη, Βέρρα, Βλασσοπούλου, Φυτίλη, Ρόκομα, Σάλκουνιτς, Γατούδη, Τρμπόγεβιτς (Παπαθεοδώρου, Γιούσια).

ΑΡΗΣ (Γ. Κοκοβιάδης): Μαργαρίτη, Αναστασιάδου, Μελισσού, Πύθουλα, Πελεκούδα, Τσιγγελίδου, Ματατζή, Κοκοβιάδου, Γεωργαντζή, Βουτσά, Σωτήρα (Μίμη, Παντελιάδου).


Leave a Reply