Ατρόμητος: Έρχονται ανακοινώσεις!

Σε πλήρη εξέλιξη οι διεργασίες περί τη γυναικεία ομάδα του Ατρομήτου Αθηνών, μετά την ανάκληση της δήλωσης συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α’ εθνικής κατηγορίας από τον Ερασιτέχνη Ατρόμητο.

Έναν χρόνο πριν η γυναικεία ομάδα φύγει υπό την σκέπη του Ερασιτέχνη και υπαχθεί ευθέως πλέον στην ΠΑΕ Ατρόμητος, βάσει εναρμονισμού με τους διεθνείς κανονισμούς που υποχρεώνουν τις ομάδες της Superleague να λειτουργούν τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου από την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, δημιουργείται ένα θέμα που ασφαλώς και δεν απειλεί την ύπαρξή της (ας αποφευχθούν οι υπερβολές), αλλά θέτει εν αμφιβόλω τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α’ εθνικής κατηγορίας 2019-2020.

Είναι πλέον άμεση η εμπλοκή τόσο της ΠΑΕ Ατρόμητος, όσο και του Δήμου Περιστερίου μπροστά σε εξελίξεις που “αμαυρώνουν” το όνομα και την ιστορία της ποδοσφαιρικής “ναυαρχίδας” της πόλης και “πληγώνουν” το brand name για την ενδυνάμωση του οποίου κάποιοι κοπιάζουν και “ματώνουν” οικονομικά επί σειρά ετών.

Το Peristeri-academies.gr ζήτησε από το τμήμα επικοινωνίας του Ερασιτέχνη Ατρομήτου την θέση του για το θέμα και έλαβε την απάντηση ότι αργά το απόγευμα θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Την ίδια ώρα, οι υπεύθυνοι της γυναικείας ομάδας που όλα τα προηγούμενα χρόνια κινείται παράλληλα, αλλά ανεξάρτητα ως οργανισμός, υποστηρίζουν ότι “ο Ατρόμητος δεν είναι κανενός, αλλά ομάδα της πόλης μας και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να εξευτελίζει το όνομα και την ιστορία του”, ζητώντας την τιμωρία όσων οδήγησαν στις τελευταίες εξελίξεις”, ενώ επίσης αναμένεται επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά τους.

Θυμίζουμε απλώς ότι η ηγετική ομάδα του γυναικείου Ατρομήτου έχει ευθέως ταχθεί υπέρ του διορισμού νέας διοίκησης στον Ερασιτέχνη Ατρόμητο, γεγονός για το οποίο καλείται να αποφανθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.

Leave a Reply