Ατρόμητος: Έναρξη κορασίδων και εγγραφές

Την έναρξη προετοιμασίας αλλά και εγγραφών για τα τμήματα υποδομής του ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα του Ατρομήτου.

Συγκεκριμένα, το τμήμα των κορασίδων κάνει την πρεμιέρα του την προσεχή Δευτέρα 28 Αυγούστου στο γήπεδο Μαζαράκη και θα ακολουθήσουν οι παγκορασίδες την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Χρυσούπολης, ενώ οι εγγραφές αρχίζουν στις 28 του μήνα στα γραφεία της ομάδας στου Μαζαράκη.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Τμήματα Υποδομων

Δευτέρα 28/8 Έναρξη Κορασιδων Γήπεδο Μαζαρακη

Παγκορασιδες Τρίτη 5/9 Γήπεδο Χρυσουπολης

Η επίσημη έναρξη για την Ακαδημία του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου του Ατρομήτου θα γίνει την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Χρυσούπολης. Οι εγγραφές ξεκινούν ωστόσο από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου και κάθε μέρα 9:30-11:30 στα γραφεία της ομάδας στο Μαζαράκη.

Ελάτε να μάθετε τα μυστικά της στρογγυλής θεάς κοντά μας, στο φιλόξενο περιβάλλον της Ατρόμητης οικογένειας, όπου κάθε μέλος της προσεγγίζεται από τους καταρτισμένους προπονητές – παιδαγωγούς της, με βάση τη μοναδικότητά του και όλοι μαζί στηρίζουμε το όραμά μας για το γυναικείο ποδόσφαιρο και την εξέλιξή του στη χώρα μας.

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ 6-10 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ. Το σωματείο μας έχει ρίξει το βάρος εδώ και μια πενταετία στις υποδομές με την ΠΡΩΤΗ ομάδα να στηρίζεται ήδη στα κορίτσια που αναδείχτηκαν από τα σπλάχνα της ακαδημίας και πέτυχαν τη φετινή σεζόν τη διατήρηση της ομάδας στην Α Εθνική με το νεανικότερο ρόστερ που υπάρχει σε αυτό το επίπεδο.

Παράλληλα, όλα τα κορίτσια παρακολουθούνται από τοτς ομοσπονδιακούς προπονητές με τα περισσότερα να έχουν ήδη κληθεί στα κλιμάκια των εθνικών συγκροτημάτων. Στο πρόγραμμά μας, συνδυάζονται αρμονικά οι στόχοι της ανάδειξης ποδοσφαιρικών ταλέντων και της ψυχαγωγίας – άσκησης μέσω του αθλήματος του ποδοσφαίρου με το βάρος να πέφτει στη διαπαιδαγώγηση με βάση τις αρχές του ευ αγωνιζεσθαι, της ομαδικότητας, της αλληλεγγύης. Η πειθαρχία και ο αυτοέλεγχος ισορροπούν με το πνεύμα νικητή και τη μαχητικότητα που είναι βασικοί πυλώνες της δουλειάς μας.

Το τμήμα κορασίδων ξεκινά με πρωινές προπονήσεις στις 28 Αυγούστου, οι οποίες θα πραγματοποιούνται στο Μαζαράκη παράλληλα με τις προπονήσεις ενδυνάμωσης της γυναικείας ομάδας. Οι πρωινές προπονήσεις θα γίνονται μέχρι την έναρξη των σχολικών υποχρεώσεων των κοριτσιών.

Ευχόμαστε δημιουργική σεζόν με υγεία σε όλες τις ομάδες”.

Leave a Reply