Ατρόμητος: Νίκες εκτός για Κ16 και Κ14

Νικηφόρα συνέχισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για τα πρωταθλήματα ΕΠΣΑ, οι Κ16 και Κ14 του Ατρομήτου Αθηνών.

Η Κ16 επιβλήθηκε με σκορ 7-0 επί του αντίστοιχου τμήματος της Θύελλας Περιστερίου, στο γήπεδο της Χρυσούπολης, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Σάκη Σάσσαλου να… κατεβάζουν ταχύτητα στο φινάλε.

Σκόρερς: – / 4′, 42′ Μαντέλης, 23′, 25′ Παροτσίδης, 43′ Shehli, 45′ Σάσσαλος, 55′ Πότσης.

Διαιτητής: Πίτσος.

ΘΥΕΛΛΑ: Κατέ, Πετρίσης, Χατζής, Αγάθος, Τζέραλντ, Τσικελεσβίλι, Δεληγιάννης, Καψής, Ζούγρας, Κουτσομπίνας, Χαλιλόπουλος (Τσούλος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Δήμος, Γεωργιόπουλος, Λάγγας, Πότσης, Σάσσαλος, Ντουλε, Καλομοίρης, Παροτσίδης, Λάμπρου, Λάτσκα, Μαντέλης (Βλαχόπουλος, Άχμετ, Γεροδημήτρης, Καναβάκης, Shehli).

Εκτός έδρας νίκη και για την Κ14 του Ατρομήτου Αθ., επί του αντίστοιχου τμήματος του Ηρακλή Περιστερίου, με σκορ 1-3, στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

Η ομάδα του Σάκη Σάσσαλου ξεκίνησε με δύο γρήγορα γκολ, πριν τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου και βάδισε με σιγουριά ως το τρίποντο που τη διατήρησε στην κορυφή του 2ου ομίλου, συναντώντας ωστόσο τη σθεναρή αντίσταση των γηπεδούχων του Νίκου Δασκαλόπουλου που δεν παράτησαν το παιχνίδι και έδωσαν τη δική τους μάχη μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Σκόρερς: 28′ Καγιάννης / 3′, 9′ Ρούτσης, 35′ Μάρκου

Διαιτητής: Κελεκίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Καρπαθάκης, Σακκάς, Σιταράς, Κουκλοτίδης, Ζάρκαλης Λ., Ζαχαρίας, Χριστοδούλου, Μπουρνάκης, Γκρίελας, Μαγκίτσας, Καγιάννης (Κομπορότος, Ζάρκαλης Ι., Μακρής, Λέτσκα, Λίτο)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.: Ευφραιμίδης, Παπαϊωάννου, Λεοντόπουλος, Κορομηλάς, Δέδες, Ντέιβιντ, Χριστοδούλου, Ρούτσης, Αλεξίου, Ζορμπάς, αλτζής, Λένης, Πατραμάνης, Κουφογιάννης, Δαρδανος)

  • Το δεύτερο τμήμα της Κ14 του Ατρομήτου Αθηνών που αγωνίζεται στο πλαίσιο του έκτου ομίλου της ΕΠΣΑ επικράτησε με σκορ 5-0 της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων.

Leave a Reply