ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.: Επέστρεψε ο Σάμιος

Ο Α.Π.Σ. Ατρόμητος Αθηνών ανακοίνωσε την επιστροφή του Βαγγέλη Σάμιου στις Ακαδημίες του συλλόγου, τη δεύτερη στη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, αφού προηγήθηκε αυτή του Μάρκου Δήμου.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

O A.Π.Σ. Ατρόμητος Αθηνών με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον πλέον πετυχημένο προπονητή στο χώρο των Ακαδημιών, Βαγγέλη Σάμιο!

Παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας στη δεκαετία του ’80 ο Βαγγέλης Σάμιος επιστρέφει στην «οικογένεια» μας μετά από 10ετή παρουσία στον Παναθηναϊκό, αρχικά ως προπονητής της Κ17 και την τελευταία 4ετία ως προπονητής της Κ20.

Την διετία 2006-2007 εργάστηκε στην ομάδα Νέων του Ατρόμητου.

Σε δηλώσεις του ο Βαγγέλης Σάμιος τόνισε τα εξής:« Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ατρόμητο μετά από δέκα περίπου χρόνια. Στόχος μου είναι να ετοιμάσω τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας για τα παραπάνω ηλικιακά γκρουπ και να βάλω από τη δική μου πλευρά ένα σωστό λιθαράκι ώστε τα παιδιά όταν κληθούν κάποια στιγμή στην επαγγελματική ομάδα να είναι όσο το δυνατόν πιο άρτια εκπαιδευμένα.

Ήρθα σε ένα οικείο και πολύ φιλικό περιβάλλον, ο Ατρόμητος πάντα είναι μέσα στην καρδιά μου και σε συνεργασία με όλο το τεχνικό επιτελείο θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα στην πρόοδο των αθλητών».

Leave a Reply