Άτλαντας Π.: Εξετάσεις και επιδείξεις

Με τις καθιερωμένες εξετάσεις και τους συνεπακόλουθους επαίνους για τους επιτυχόντες συνεχίζεται η δραστηριότητα του Άτλαντα Περιστερίου.

Το απόγευμα της Δευτέρας, στην αίθουσα του συλλόγου στο Μπουρνάζι, οι λιλιπούτειοι αθλητές και αθλήτριες απέδειξαν την πρόοδό τους στον Δάσκαλό τους, Νίκο Παπαδέα και κέρδισαν τα εύσημά του, χωρίς φυσικά να λείψουν και οι γνώριμες παρατηρήσεις του.


Προηγήθηκαν επιδείξεις από τους Καναρίου Αλέξανδρο (πρωταθλητή Ελλάδος, με πρόκριση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ολυμπιακών κατηγοριών), Ιωάννου Γεώργιο (3ος παγκόσμιος πρωταθλητής Εφήβων, με πρόκριση για την Ολυμπιάδα και πρωταθλητής Ελλάδος Αντρών και Εφήβων), Ευαγγέλου Νίκο (πρωταθλητή Ελλάδας), Καναρίου Ελισάβετ (πρωταθλήτρια Ελλάδας) και Κωστάκη Ελένη (3η παγκόσμια πρωταθλήτρια στα πούμσε).


4 μετάλλια στο Acropolis

Ο Α.Σ. Άτλαντας κατέκτησε 4 μετάλλια (2 χρυσά και 2 χάλκινα) στο 3ο κύπελλο Ακρόπολις και μία 5η θέση, συμμετέχοντας με 4 αθλητές και μία αθλήτρια (Αθανάσιο Αναστασιάδη, Βασιλική Γκουτζούλα, Δημήτριο Μπεκρή, Παναγιώτη Τριανταφυλλόπουλο και Χριστόδουλο Σαρρηγεωργίου).

Ο προπονητής του συλλόγου συνεχάρη τους αθλητές του Άτλαντα, όπως και τους Παρασκευά Κοντάκη (1ος στα 48 κιλά) και Μαρία Αρμένη (2η στα 55 κιλά).


Leave a Reply