Αρχίζουν τα έργα στο ΕΑΚ Ηφαίστου

Με την παρουσία του Αντιδημάρχου, Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Περιστερίου, Παναγιώτη Λύκου και την είσοδο του ανάδοχου του έργου στο ΕΑΚ Ηφαίστου, ξεκινούν τα έργα αναμόρφωσης των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων, με τις ελπίδες όλων να επικεντρώνονται στη συντομότερη δυνατή ολοκλήρωσή τους.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε και ο κ. Λύκος στη σελίδα του σε κοινωνικό δίκτυο “Ξεκινούν οι εργασίες ανακαίνισης του γηπέδου Ηφαίστου!! Νέος χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς, ανακαίνιση των αποδυτηρίων, νέος φωτισμός, νέα καθίσματα και άλλες οικοδομικές εργασίες, για την δημιουργία ενός σύγχρονου γηπέδου ποδοσφαίρου!!!”.

Παρών στην προεναρκτήρια αυτοψία και ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δ. Περιστερίου, Δημήτρης Χιώτης, που νωρίτερα επιθεώρησε και τα χωμάτινα γήπεδα έναντι του Άλσους Περιστερίου προκειμένου να δώσει λύσεις σε κάποιες πρώτες παρατηρήσεις των ομάδων που καλούνται να τα χρησιμοποιήσουν, μέχρι την ολοκλήρωση της αναμόρφωσης του ΕΑΚ Ηφαίστου.

Leave a Reply